Van
€ 46.995,-
Nu voor
€ 46.495,-
Private lease
€ 645,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Smart bonus – TUCSON Plug-in Hybid

Hyundai TUCSON

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai TUCSON Plug-In Hybrid ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Hybrid, Plug-in Hybrid of Mild Hybrid, wat kies jij? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Nu wegrijden in een Hyundai TUCSON was nog nooit zo voordelig. Wanneer je nu kiest voor de Hyundai TUCSON, dan ontvang je een aantrekkelijke korting! Daarmee is de Hyundai TUCSON incl € 500 korting al leverbaar vanaf € 46.495.

Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai TUCSON vanaf € 689 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai TUCSON lease je zakelijk al vanaf € 595 (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Standaard voorzien van o.a.

  • 17-inch lichtmetalen velgen
  • Airconditioning
  • Dakrails
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • Actieve rijbaanassistentie
  • Cruise control met snelheidslimiet
  • Parkeersensor achter
  • Volledig digitaal instrumentenpaneel
  • 8-inch multimediascherm
  • Apple Carplay
Van
€ 46.995,-
Nu voor
€ 46.495,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 645,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Tucson

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Tucson staan?

Disclaimer

De Smart bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Deze actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-08-2023 t/m 30-09-2023. Deze actie is alleen van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Informeer bij de dealer naar de voorwaarden.

Private en Operational Lease wordt aangeboden door Hyundai lease. Vanafprijzen zijn op basis van een contract voor 60 maanden en 10.000 km per jaar. Private lease is incl. btw, operational lease is excl. btw.

-

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

HomeHyundaiActiesSmart bonus – TUCSON Plug-in Hybid

Contact