Profiteer van direct voordeel tot € 6000,-
Zonnige lentedeals
bij Van der Linden Groep

Zonnige Lentedeals

Stap nu in voor een rit vol opwinding met onze onweerstaanbare Zonnige Lentedeals bij Van der Linden Groep! We hebben speciaal voor u diverse modellen groot ingekocht! Kom langs voor een nieuwe i10 of i20 met extra voordeel. Of ervaar de toekomst van rijden met de revolutionaire Kona Electric Comfort Smart, IONIQ 5 of IONIQ 6. Wacht niet langer en geef jezelf de kans om achter het stuur van deze prachtige voertuigen te kruipen. Boek vandaag nog jouw proefrit en ontdek de perfecte balans tussen technologie, efficiëntie en stijl. Klaar om de volgende stap te zetten?

Maak een proefrit Bekijk onze voorraad

Profiteer van onze lentedeals

Kom nu snel langs of maak een afspraak en profiteer van direct voordeel oplopend tot € 6000,- op onze geselecteerde voorraadmodellen nieuwe Hyundai. Wachten op een nieuwe auto; welnee! Bij ons kunt u snel wegrijden met uw nieuwe auto. Daarnaast heeft u direct voordeel bij de aanschaf van een nieuwe Hyundai uit voorraad.

Tot € 2000,- voordeel op een Hyundai i20, tot € 4000,- voordeel op een Hyundai KONA Electric Comfort Smart Limited Edition en tot € 6000,- voordeel op een Hyundai IONIQ 5 of IONIQ 6.

Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i10

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i10 staan?

Disclaimer

De Zonnige Lentedeal bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai voorraad actiemodel. De bedragen verschillen per model. Deze actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 15-04-2024 t/m 30-06-2024. Deze actie is alleen van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Informeer bij de dealer naar de voorwaarden.

HomeHyundaiActiesZonnige Lentedeals

Contact