Ontdek hem nu in de showroom
De Hyundai BAYON
Nu vanaf
€ 25.995,-
Private lease
€ 395,-

BAYON

Ontdek hem nu in de showroom

De nieuwe Hyundai BAYON oogt vanbuiten als een compacte SUV maar is vanbinnen enorm ruim. Hij is ontworpen om een blijvende indruk te maken. Boordevol slimme technologie, met de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en een efficiënte aandrijflijn met 48V mild hybride-technologie.

  • Beste digitale cockpit in zijn segment.
    Het digitale 10,25-inch instrumentenpaneel en de 10,25-inch touchscreen met split screen-functie zijn hightech highlights in de beste digitale cockpit in dit segment.
  • Beste veiligheid in zijn klasse.
    De nieuwe Hyundai BAYON onderscheidt zich in zijn klasse met een uitgebreid aanbod Hyundai SmartSense-veiligheidsvoorzieningen – veel daarvan zijn standaard.
  • Snelle en eenvoudige connectiviteit.
    De centrale touchscreen ondersteunt Apple CarPlay™ en Android Auto™. Dus je kunt diverse functies van je smartphone via het grote scherm bedienen.

Dynamische prestaties en uitstekende brandstofefficiëntie gaan hand in hand.

Dankzij de vernieuwde T-GDi-motor – een zuinige maar krachtige turbobenzinemotor met directe injectie voor optimale efficiëntie en rijplezier – combineert de BAYON een uitstekende brandstofefficiëntie met een geringe CO2-uitstoot. De mild hybrid-technologie met de Intelligent Manual Transmission (iMT) zorgt voor nog minder benzineverbruik en verminderde CO2-uitstoot. Bespaar brandstof en verlaag de CO2-uitstoot met de 48-volt mild hybrid-technologie, die de benzinemotor tijdens het accelereren met extra trekkracht ondersteunt.

Kies voor de handgeschakelde zesversnellingsbak (6iMT) of de 7-traps automaat met dubbele koppeling (7DCT). De BAYON is als eerste Hyundai-SUV voorzien van Rev Matching – afkomstig uit de sportieve Hyundai-modellen. Het synchroniseert het motortoerental met de draaisnelheid van de wielen, voor soepeler en sportiever terugschakelen.

Bespaar brandstof en verlaag de CO2-uitstoot met de 48-volt mild hybrid-technologie, die de benzinemotor tijdens het accelereren met extra trekkracht ondersteunt. Hyundai’s mild hybrid-technologie omvat een compacte 0,46 kWh 48-volt lithium-ion-accu en een nieuwe Mild Hybrid Starter Generator (tot wel 10 kW elektrisch vermogen).

Technische specificaties

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenBAYON

Contact