Durf anders te zijn
Hyundai KONA
Nu vanaf
€ 22.495,-
Private lease
€ 355,-

KONA

Gedurfde styling

Fraaie dubbele koplampen, stoere zwarte wielkastranden, een krachtige body met mooie golvende lijnen: met zijn gedurfde styling is de Hyundai KONA een opvallende verschijning in de klasse van de compacte SUV’s. De fraaie kleuren aan de buitenkant van de Hyundai KONA vind je ook terug aan de binnenkant. Met head-up display, Apple CarPlay en nog veel meer. 

Durf anders te zijn

Het voelt goed om de wereld naar je hand te zetten in plaats van andersom. Bepaal zelf wat bij je past en omarm je stijl. Dat is jouw vrijheid. Net als de Hyundai KONA – een dynamische combinatie van stijl en prestaties, met de beste vooruitstrevende technologie. Deze compacte SUV verdient het om nader bekeken te worden. 

Jouw kracht

Efficiënte mobiliteit met de 1.0-liter T-GDI driecilinder turbobenzinemotor; 88 kW (120 pk) vermogen en 172 Nm koppel. Profiteer van het lage brandstofverbruik dankzij het elektronisch gestuurde overdrukventiel. Dat beperkt de pompverliezen, terwijl het de reactie op het gaspedaal en het koppel bij lage toerentallen verbetert. De GDI-injector, die werkt bij een bovengemiddelde hogedruk van 200 bar, zorgt voor een schone verbranding en verlaagt het brandstofverbruik en de emissies. De motor drijft de voorwielen aan via een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Technologie

De Hyundai KONA biedt je de connectiviteit die je verwacht en de technische innovaties die jouw leven makkelijker maken, zoals een head-up display, Apple CarPlay en Android Auto. Zet de muziek lekker hard. Het premium sound system van KRELL klinkt fantastisch, waar je ook gaat.

Het nieuwe head-up display biedt de beste afleesbaarheid in deze klasse. Hij verhoogt bovendien de verkeersveiligheid doordat de belangrijke informatie, zoals de maximumsnelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen, precies in jouw blikveld projecteert. Via de 8-inch touchscreen is alles gemakkelijk toegankelijk met Apple CarPlay en Android Auto.

Jouw stijl

De Hyundai KONA is ontworpen om gezien te worden – zelfverzekerd en uniek – en om je hartslag op te jagen. Het brutale design is een blikvanger, met fraaie vormen, ranke LED-verlichting en unieke details die het krachtige SUV-DNA van Hyundai accentueren. Ook de aandacht voor detail maakt de KONA zo speciaal. Ontdek het uitzonderlijke comfort en de hoogwaardige materialen die je een aangenaam, verfijnd gevoel geven. De keuze uit vier kleurthema’s biedt jou de mogelijkheid het interieur helemaal naar je eigen smaak aan te passen. De Hyundai KONA is leverbaar in 4 interieur kleuren en 10 exterieur kleuren.

 

De Hyundai KONA is verkrijgbaar vanaf €22.495. Vraag een offerte aan of boek een proefrit!

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModellenKONA