Onweerstaanbaar design
Hyundai i20
Nu vanaf
€ 16.995,-
Private lease
€ 279,-

i20

Compacte en stijlvolle hatchback

De nieuwe Hyundai i20 bewijst dat compacte hatchbacks zijn uitgegroeid tot stijlvolle, volwassen auto’s met veel binnenruimte. Voorin zitten ook lange mensen comfortabel en achterin is er ook geen reden tot klagen. De Hyundai i20 is smaakvol afgewerkt en scoort bijzonder goed op het gebied van rijcomfort en rijdynamiek.

Uiterlijk

De Hyundai i20 is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en is in 3 kleuren beschikbaar met een two-tone zwart dak. Met een druk op de knop open je het panoramisch schuif-/kantel dak en laat je de zon binnen. Het gedurfde design met scherpe lijnen benadrukt zijn sportieve en verleidelijke looks. De i20 heeft een geraffineerd design met moderne C-stijlen die de auto een krachtige uitstraling geven. De met chroom omrande hexagonale Cascade-grille met dubbele elementen geeft de Hyundai i20 een gestileerde glimlach. Naast de lichtlampen bevinden zich de krachtig ogende luchtinlaten. Die zijn zodanig ontworpen dat ze de aerodynamica van de Hyundai i20 nog verder benadrukken.

Specificaties

De Hyundai i20 biedt ongemerkte connectiviteit. Het 7-inch touchscreen toont de inhoud van je smartphone met behulp van Apple CarPlay™ en Android Auto. Dit geïntegreerd navigatiesysteem is optioneel beschikbaar. De i20 5-deurs is leverbaar met een 1.0 T-GDI-turbobenzinemotor. Het start & stop-systeem start en stopt de motor automatisch bij het wachten voor bijvoorbeeld een stoplicht. Hierdoor is het brandstofverbruik lager, en de auto duurzamer. De 1.0 T-GDI-turbobenzinemotor met 74kW (100pk) benadrukt een laag brandstofverbruik. De auto is verkrijgbaar met een handgeschakelde vijfversnellingsbak, of met een nieuwe zevenversnellingsbak met een dubbele koppeling (7DCT).

Duurzaamheid

De 1.0 T-GDI-turbobenzinemotor beschikt over een ingebouwde partikelfilter om de uitstoot van uitlaatgassen te verminderen. De energie die vrijkomt tijdens het afremmen gaat normaal gesproken verloren, maar wordt in de Hyundai i20 opgevangen en opgeslagen voor later. Die teruggewonnen energie wordt tijdens het optrekken gebruikt om de elektrische verbruikers via de accu te voeden, wat resulteert in lagere belasting. Dit bespaart energie en de uiteindelijke CO-emissie is lager.

Hyundai SmartSense

Om de optimale veiligheid te behalen beschikt de Hyundai i20 over unieke, geavanceerde voorzieningen: Hyundai SmartSense. De Lane Departure Warning (LDW) waarschuwt je met visuele en akoestische signalen als de auto onbedoeld de rijbaan dreigt te verlaten. De Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) waarschuwt de bestuurder voor gevaarlijke situaties doormiddel van een geluidssignaal en remt afhankelijk van de dreiging. Het systeem treed in werking bij snelheden van 10 km/u of meer. Lane Keeping Assist-Line/Road-Edge (LKA-L/R)  waarschuwt de bestuurder voor onveilige wendingen boven de 60km/u met een visueel- en geluidssignaal.

De Hyundai i20 is verkrijgbaar vanaf €16.995. Vraag nu een offerte aan of maak een proefrit!

 

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModelleni20