Onweerstaanbaar design

Hyundai i20

Nu vanaf
€ 16.995,-

Compacte en stijlvolle hatchback

De Hyundai i20 bewijst dat compacte hatchbacks zijn uitgegroeid tot stijlvolle, volwassen auto’s met veel binnenruimte. Voorin zitten ook lange mensen riant en achterin is er eveneens geen reden tot klagen. De Hyundai i20 is smaakvol afgewerkt en scoort bijzonder goed op het gebied van rijcomfort en rijdynamiek.

Onweerstaanbaar design

De Hyundai i20 heeft een geraffineerd design met moderne C-stijlen die de auto een slanke en krachtige uitstraling meegegeven. Het voorkomen op de weg wordt verder verstrekt door het zwevende dak dat door de pianozwarte C-stijlen wordt gecreëerd. De met chroom omrande hexagonale grille met dubbele elementen geeft de Hyundai i20 een fraaie gestileerde glimlach. De i20 is te leveren in 8 verschillende kleuren.

Een buitengewoon royaal en hoogwaardig interieur

Na de kennismaking met het interieur, bestaat de kans dat je niet meer uit de Hyundai i20 wilt stappen. Het interieur is voorzien van zorgvuldig gekozen materialen die en kwalitatief hoogwaardige ambiance creëren en uniek is in deze klasse. De i20 is bovendien voorzien van een Lane Departure Warning System (LDWS). Hij waarschuwt de bestuurder met behulp van visuele en akoestische signalen als de auto onbedoeld de rijbaan dreigt te verlaten. 

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen

Technische specificaties

Onze voorraad Hyundai i20

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i20 staan?

HomeHyundaiModelleni20