Nu vanaf
€ 53.595,-

i30 Fastback N

Racecircuit-dynamiek en gedurfd design

Hoofden zullen draaien als je langsrijdt in je Hyundai i30 Fastback N. Elke kilometer in deze auto brengt een grote grijns op je gezicht. Het gevoel alsof je in een raceauto rijdt – elke dag. De Hyundai i30 Fastback N is een bochtenkoning dankzij het N Corner Carving Differential.

Bochtenkoning met pure power

Klaargestoomd op de Nürburgring, met 275 pk in de aanbieding en gemaakt voor scherp bochtenwerk. De nieuwe Hyundai i30 Fastback N verlangt net als jij naar vlijmscherpe bochten. Het gevoel alsof je in een raceauto rijdt – elke dag in stijl. De agressieve voorbumpers met grote luchtinlaten en de kenmerkende Cascade-grille stralen pure power uit. Verder versterkt door de exclusieve 19-inch wielen met de daarachter zichtbare rode N-remklauwen. De elegant aflopende daklijn, de lange motorkap en de flanken met breed gespierde spatborden geven de vijfdeurs coupé zeer dynamische proporties.

N Trachtion systemen

Het nieuw ontwikkelde systeem N Traction en Stability Control is de ideale copiloot. Hij helpt je waar nodig, maar houdt zich verder koest. Geen stoorzender dus voor rijplezier, wel altijd alert zodat jij sneller kan rijden. Of schakel dit systeem helemaal uit om de Hyundai i30 Fastback N op zijn puurst te ervaren. Het N Corner Carving Differential garandeert maximale fun en stabiliteit bij het aan remmen en uit accelereren bij bochten. Door de meeste kracht te sturen naar het aangedreven wiel met de meeste grip. Slip en onderstuur zijn daardoor minimaal. Forward Collision-avoidance Assist (FCA) – Dit veiligheidssysteem met camera en sensoren werkt in drie fases: allereerst waarschuwt het je met een visueel en akoestisch signaal. Als tweede volgt een subtiele remingreep. Is een aanrijding onvermijdelijk, dan remt FCA de auto maximaal af om de schade zoveel mogelijk te beperken. Tot slot biedt de i30 state-of-the-art connectiviteit, met onder meer 3D-navigatieweergave, diverse multimediamogelijkheden, Apple CarPlay en draadloos opladen van de smartphone.

Onder de motorkap

De nieuw ontwikkelde 2,0-liter turbobenzinemotor met directe injectie reageert bliksemsnel op het gas en blinkt uit door trekkracht dankzij een overboost die het maximale koppel tijdelijk met 8 procent kan verhogen. De Hyundai i30 Fastback N heeft voorwielaandrijving en een handgeschakelde zesbak met versterkte versnellingen, een synchronisatiering van carbon en een sterke koppeling. De transmissie is toegesneden op de hoge motorprestaties en schakelt opvallend kort en direct.

 

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModelleni30 Fastback N