Design dat je raakt

Hyundai i30 Fastback

Nu vanaf
€ 27.795,-

Design dat je raakt

De aflopende daklijn, de stijlvolle contouren, de elegante vormgeving van het dashboard en het gebruik van mooie materialen zorgen voor een premium gevoel van kwaliteit en ruimte. Dat is de aandacht voor detail die past bij een fastback. De Hyundai i30 Fastback is leverbaar in 11 exterieur kleuren.

Ontworpen voor jou

De Hyundai i30 Fastback is een uniek statement van stijl. Behalve dat hij elegant oogt, presteert hij net zo goed als hij er uitziet. Ontworpen voor jou – en niet alleen om van A naar B te rijden. De i30 Fastback – met zijn aflopende daklijn en stijlvolle contouren – is de nieuwe eyecatcher in de steeds groter wordende Hyundai i30-familie.

Uitrustingsniveau Comfort omvat onder meer een 8-inch navigatiesysteem met Bluetooth-connectiviteit voor je smartphone, audio en DAB+, volautomatische airconditioning en parkeersensoren achter met achteruitrijcamera. Bij de Hyundai i30 kun je kiezen uit twee compacte turbobenzinemotoren die zowel krachtig als efficiënt zijn. De auto is uitgerust met een reeks aan comfortverhogende voorzieningen. Daarmee biedt hij onder meer de beste connectiviteit en ook rijassistentiesystemen die de stress van het autorijden wegnemen.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen

Technische specificaties

Onze voorraad Hyundai i30

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i30 staan?

HomeHyundaiModelleni30 Fastback