Pure power
Hyundai i30 N
Nu vanaf
€ 52.595,-

i30 N

Racecircuit-dynamiek en gedurfd design

Hoofden zullen draaien als je langsrijdt. Elke kilometer bezorgt een grote grijns op je gezicht. Het gevoel als je in een raceauto rijdt – elke dag. De Hyundai i30 N is een bochtenkoning dankzij het N Corner Carving Differential. De Hyundai i30 N is leverbaar in 6 verschillende kleuren.

Pure Power

De agressieve voorbumper met grote luchtinlaten en de kenmerkende Cascade-grille stralen pure power uit. Verder versterkt door de exclusieve 19-inch wielen met de daarachter zichtbare rode N-remklauwen. De aerodynamische dakspoiler met driehoekig derde remlicht, de agressieve achterbumper en de dubbele uitlaatpijp maken een onmiskenbaar sportief statement.

De cockpit van de Hyundai i30 N is gericht op het leven van prestaties en tegelijkertijd op comfort. Het is dé plek waar de auto de connectie maakt met de bestuurder. De sportstoelen zijn comfortabel en houden je goed op je plaats bij sportief rijden.

Veiligheidssystemen

Het nieuwe ontwikkelde systeem N Traction and Stability Control is de ideale copiloot. Hij helpt waar nodig, maar houdt zich verder koest . Geen stoorzender dus voor rijplezier, wel altijd alert zodat jij sneller kan rijden. Of schakel dit systeem helemaal uit om de Hyundai i30 N op zijn puurst te ervaren. Het N Corner Carving Dfferential garandeert maximale plezier en stabiliteit bij het aan remmen en uit accelereren bij bochten. Door de meeste kracht te sturen naar het aangegeven wiel met de meeste grip. Slip en onderstuur zijn daardoor minimaal.

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA). Dit veiligheidssysteem met camera en sensoren werkt in drie fases: allereerst waarschuwt het je met een visueel en akoestisch signaal. Als tweede volgt een subtiele rem ingreep. Is een aanrijding onvermijdelijk, dan remt de FCA de auto maximaal af om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Navigatiesysteem

De Hyundai i30 N biedt state-of-the-art connectiviteit, met onder meer 3D-navigatieweergave, diverse multimediamogelijkheden, Apple CarPlay™ en draadloos opladen van de smartphone.

Hyundai i30 N

De felle 2.0-liter T-GDi-turbobenzinemotor van 184 kW (250 pk) of zelfs 202 kW (275 pk) met directe brandstofinjectie is verantwoordelijk voor de indrukwekkende prestaties van de Hyundai i30 N.

De Hyundai i30 N is verkrijgbaar vanaf €48.595. Vraag nu een offerte aan of boek een proefrit!

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModelleni30 N