Geeft je de ruimte

Hyundai i30 Wagon

Nu vanaf
€ 24.095,-

De ideale stationwagen

Met zijn prachtige vormgeving zorgt de Hyundai i30 Wagon voor opschudding in zijn segment. De ideale stationwagen voor jou en je gezin. De karakteristieke designelementen geven de Hyundai i30 Wagon een ranke en verfijnde uitstraling. De auto is een van de ruimste modellen in zijn klasse en leverbaar in 10 kleuren.

Geeft je de ruimte

Het exterieur van de Hyundai i30 Wagon is een symbiose van strak vormgegeven oppervlakken en karakteristieke designelementen. De opvallende LED-koplampen benadrukken de breedte van de auto en zorgen voor een technische hoogwaardige uitstraling. Je hebt de keuze uit drie krachtige en efficiente motoren. De nieuwe 1.0 T-GDI-turbobenzinemotor levert 88 kW (120 pk), de 1.4 T-GDI-turbobenzinemotor 103 kW (140pk) en de viercilinder CRDi-dieselmotor 81 kW (110 pk). 

Een opvallend front. De nieuwe generatie Hyundai i30 Wagon is voorzien van Hyundai’s nieuwe Cascade-grille. Het design is geïnspireerd op gesmolten staal dat naar beneden stroomt. Daarnaast is het zien en gezien worden. De kenmerkende horizontale lijnen van de achterlichtunits geven de Hyundai i30 Wagon een krachtige, stabiele uitstraling. Praktisch en gemakkelijk in het gebruik – de achterklep biedt toegang tot de bagageruimte van maar liefst 602 liter.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen

Technische specificaties

Onze voorraad Hyundai i30

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i30 staan?

HomeHyundaiModelleni30 Wagon