Geeft je de ruimte
Hyundai i30 Wagon
Nu vanaf
€ 24.095,-
Private lease
€ 353,-

i30 Wagon

De ideale stationwagen

Met zijn prachtige vormgeving zorgt de Hyundai i30 Wagon voor opschudding in zijn segment en maakt het hem de ideale stationwagen voor jou en je gezin. De karakteristieke designelementen geven de Hyundai i30 een ranke en verfijnde uitstraling. De auto is een van de ruimste in zijn klasse en is leverbaar in 10 verschillende kleuren.

Uiterlijk

De perfect uitgebalanceerde vormgeving van de carrosserie geeft de Hyundai i30 Wagon een fijne uitstraling. De toelopende daklijn wordt benadrukt door de zilverkleurige dakrails, die het sportieve silhouet versterken. De Full LED-koplampen benadrukken de breedte van de auto en zorgen voor een technische uitstraling.

Specificaties

De Hyundai i30 Wagen is verkrijgbaar in 3 krachtige motoren. De nieuwe 1.0 T-GDI-turbobenzinemotor levert 88 kW (120pk), de 1.4 T-GDI-turbobenzinemotor 103 kW (140pk) en de viercilinder 1.6 CDRI-dieselmotor 81 kW (110 pk). De Hyundai i30 Wagen is praktisch, ruim en gemakkelijk in gebruik. De achterklep biedt toegang tot de bagageruimte van maar liefst 602 liter. De ongelijke delen neerklapbare achterbank biedt de mogelijkheid om lange voorwerpen te vervoeren met een of twee passagiers tegelijkertijd. Wanneer je de gehele achterbank neerklapt bedraagt de bagageruimte wel 1.650 liter!

Veiligheid

De Speed Limit Information Function houdt het snelheidslimiet constant bij. SLIF toont het ter plaatse geldende snelheidslimiet op de zwevende display. Het systeem herkent het snelheidslimiet met behulp van de frontcamera en de informatie van het navigatiesysteem. Blind Spot Detection (BSD) helpt de bestuurder alles in de gaten e houden. Met optische- en geluidssignalen waarschuwt de BSD de bestuurder als een voertuig zich in de dode hoek bevindt. De Hyundai i30 Wagon is uitgerust met een omvangrijk pakket innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen. Daarop kan je als bestuurder vertrouwen als het gaat om bescherming van je kostbaarste bezit: de mensen die je lief hebt.

 

De Hyundai i30 Wagon is verkrijgbaar vanaf €24.095. Vraag nu een offerte aan of maak een proefrit!

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModelleni30 Wagon