Geniet van ongekend rijplezier
Hyundai i30
Nu vanaf
€ 22.595,-
Private lease
€ 339,-

i30

Stijlvolle hatchback met tijdloos design

De Hyundai i30 is een stijlvolle hatchback met 5 deuren. De i30 heeft een tijdloos design die toch helemaal van nu is. In combinatie met de talloze slimme veiligheidsvoorzieningen maakt dit de Hyundai i30 5-deurs tot een auto voor iedereen.

Uiterlijk

De Hyundai i30 is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. De zorgvuldig vormgegeven oppervlakten, een toelopend silhouet en expressieve designdetails geven de Hyundai i30 een verfijnd uiterlijk. De driedimensionale vorm van de onder bumper aan de voorzijde benadrukt de grote spoorbreedte en de sportieve uitstraling van de Hyundai i30. De vorm en afwerking van de nieuwe grille van de i30 is geïnspireerd op het beeld van vloeiend staal, dat de krachtige indruk van kracht en beweging geeft.

Interieur

De rustgevende inhoud en interieur van de Hyundai i30 straalt elegantie, kwaliteit en ruimte uit. Maar het is meer dan alleen een uitstraling: de nieuwe i30 is een van de ruimste auto’s in zijn klasse. Bij het zwevende 8-inch touchscreen navigatiesysteem hoort een gratis zevenjarig abonnement op LIVE services. De navigatie is verhoogd op het dashboard geplaatst- ideaal binnen het bereik van zowel de bestuurder als de passagier.

Specificaties

De Hyundai i30 beschikt over een Dual Clutch Transmission (DTC) met zeven versnellingen die zorgt voor een extra dynamisch accent en een optimaal brandstofverbruik. De transmissie schakelt snel, soepel en plezierig. Er zijn drie soorten schakelprogramma’s: Normal, Eco en Sport. De i30 is leverbaar met keus uit diverse motoren, die prima prestaties leveren en zuinig omgaan met brandstof. De 1.0 T-GDI benzinemotor is een gedownsizede turbobenzinemotor met 120pk en een koppel van 171,1 Nm bij 1.500-4.00 t.p.m. Deze motor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De 1.4 T-GDI benzinemotor zorgt met zijn vermogen van 103 kW (140 pk) en 242 Nm koppel bij 3.700 t.p.m. voor dynamiek en snelle reacties op het gaspedaal. De 1.6 CRDi Dieselmotor levert een enorme trekkracht. De diesel levert 81 kW (110 pk) vermogen en is standaard gekoppeld aan een handmatig te bedienen zesversnellingsbak.

Veiligheid

Driver Attention Alert (DAA) signaleert verschijnselen van vermoeidheid bij de bestuurder, door de afname van de bewegingen van het stuur en de kracht ervan. Zodra de waarschuwing nodig is, waarschuwt het systeem de bestuurder met geluidssignalen. De Hyundai i30 beschikt over Speed Limit Information Function (SLIF). Dit systeem combineert de beelden van de frontcamera en de informatie van het navigatiesysteem om verkeersborden te herkennen en het geldende snelheidslimiet aan te houden. Blind Spot Detection (BSD) geeft optische- en geluidssignalen af die de bestuurder waarschuwen voor de aanwezigheid van voertuigen in de dode hoek van de auto. Met zijn uitgebreide reeks veiligheidsvoorzieningen -die allemaal standaard zijn- biedt de geheel nieuwe Hyundai i30 zijn inzittenden vertrouwen en gemoedsrust.

N Line-uitvoering

Is de Hyundai i30 N iets té sportief voor u, maar wilt u wel graag een snelle, sportief aangeklede Hyundai voor de deur? De Hyundai i30 is ook verkrijgbaar in een supersportieve N Line-uitvoering. Deze speciale versie is geinspireerd op de bestaande N-performance-modellen van Hyundai en wordt aangedreven door een 140 pk (103 kW) sterke 1.4 T-GDI-motor. De Hyundai i30 N Line staat op stoere 18-inch lichtmetalen wielen voorzien van Michelin PS4-banden voor meer grip, heeft een aangepast onderstel voor een sportiever rijgedrag en een speciaal uitlaatsysteem voor een sportiever geluid. Het interieur is voorzien van N-sportstoelen en N-accenten op het stuur en pookknop.
Lees hier meer over de sportieve N Line-uitvoering van Hyundai.

 

De Hyundai i30 is verkrijgbaar vanaf €22.595. Vraag nu een offerte aan of maak een proefrit!

 

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModelleni30