Geniet van ongekend rijplezier

Hyundai i30

Nu vanaf
€ 22.595,-

Stijlvolle hatchback met tijdloos design

De Hyundai i30 5-deurs is een stijlvolle hatchback, een auto met een tijdloos design die toch helemaal van nu is. In combinatie met talloze slimme veiligheidsvoorzieningen maakt dit de Hyundai i30 5-deurs tot een auto voor iedereen.

De nieuwe auto voor iedereen

Zelden verschijnt er een auto die er zo goed uitziet en zo van nu is. De geheel nieuwe Hyundai i30 doet alles met stijl. Zorgvuldig vormgegeven oppervlakken, een toelopend silhouet en expressieve designdetails geven de Hyundai i30 een verfijnde, ranke uitstraling. De i30 is leverbaar in 10 verschillende kleuren. Driver Attention Alert (DAA) signaleert verschijnselen van vermoeidheid bij de bestuurder doordat het continu de bewegingen van het stuur, de kracht daarvan, de positie van de auto in de rijstrook en de rijtijd monitort en analyseert. Zodra dat nodig is, waarschuwt het systeem de bestuurder met optische en geluidssignalen. De gevoeligheid van het systeem is aan te passen.

Een nieuw gamma aandrijflijnen, multilink achterwielophanging en de grootste carrosseriestijfheid in zijn klasse zorgen ervoor dat de nieuwe Hyundai i30 ongekend rijplezier biedt. De Hyundai i30 is leverbaar met keus uit diverse motoren, die prima prestaties leveren en zuinig omgaan met brandstof.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen

Technische specificaties

Onze voorraad Hyundai i30

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i30 staan?

HomeHyundaiModelleni30