Hyundai’s allereerste compacte elektrische auto
Hyundai INSTER

INSTER

Nieuw verwacht...

Hyundai’s allereerste compacte elektrische auto.

 

Maak kennis met de nieuwe INSTER, het nieuwste lid van Hyundai’s elektrische line-up in Europa. Compact en veelzijdig. En door zijn indrukwekkende rijbereik en coole features zet de INSTER nieuwe standaarden in het segment van kleine elektrische auto’s. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de INSTER? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Ruime en veelzijdige elektrische stadsauto.
Het gedurfde uiterlijk van de Hyundai INSTER combineert een futuristisch, innovatief design met een ruim interieur in een compacte SUV-outfit. Met zijn aantrekkelijke looks zal de veelzijdige INSTER alle ogen op zich gericht krijgen.

Inster actieradius

Riante elektrische actieradius.
De INSTER heeft een geschatte, toonaangevende actieradius van 355 km (WLTP) op een enkele lading voor de versie met 49 kWh-batterijpakket.
Aan een 85,3 kW DC-snellaadstation is de INSTER onder optimale omstandigheden van 10 tot 80% van de batterijcapaciteit op te laden in ongeveer 30 minuten. De INSTER is ook standaard uitgerust met een 11 kW boordlader.

Vooruitstrevend met een hightech randje.
De Hyundai INSTER combineert een geavanceerde elektrische aandrijflijn met slimme features in een compacte SUV.
Behalve een riante actieradius en laadsnelheid biedt de Hyundai INSTER ook een schat aan geavanceerde technologie, waaronder tal van geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen.
Krappe parkeergarage? Kleine autowasstraat? Geen probleem. De Surround View Monitor maakt manoeuvreren in krappe ruimten eenvoudig en veiliger.
Je kunt schuin links en rechts achter de INSTER kijken via het digitale instrumentenpaneel. De camera’s zijn actief zodra je de richtingaanwijzer inschakelt om van rijstrook te wisselen.

     

Profiteer van veelzijdige flexibiliteit.
Het interieur van de Hyundai INSTER is zeer veelzijdig, met een ruime toegang tot de voorste zitrij. Schuif de stoelen achterin naar voren om meer bagageruimte te creëren, of schuif een stoel naar achteren voor meer beenruimte. Alle stoelen, inclusief de bestuurdersstoel, kunnen worden neergeklapt voor extra flexibiliteit. Verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar stuur zijn optioneel. De rugleuningen op de tweede zitrij kunnen in de verhouding 50:50 worden neergeklapt en de stoelen achterin zijn behalve verschuifbaar ook kantelbaar.

Hyundai Smart Sense: veiligheids- en geavanceerde rijhulpsystemen.
Lane Keeping en Lane Following Assist
Intelligent Speed Limit Assist
Forward Collision-Avoidance Assist 1.5
Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist
Driver Attention Warning
Leading Vehicle Departure Alert
Parking Collision-Avoidance Assist Rear
Parking Distance Warning Front and Rear

 

Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie over prijs en levertijd.

HomeHyundaiModellenINSTER

Contact