Nu nieuw in de showroom
IONIQ 5N
Nu vanaf
€ 73.995,-

IONIQ 5 N

Nu nieuw in onze showroom


De spectaculaire IONIQ 5 N
– de krachtigste 100 % elektrische sportauto van Hyundai ooit met 650 pk (478 kW) – is gemaakt om een glimlach op jouw gezicht te toveren, élke keer als je achter het stuur kruipt. Niet voor niets noemen we hem onze nieuwe Happiness Machine. Druk op de N Grin Boost-knop en voel de enorme kracht die in deze bliksemschicht schuilt. Of activeer N Active Sound+ voor een levensecht schakelgevoel. Zo scherp als hij door de bochten snijdt, zo scherp is zijn ook prijskaartje. Hyundai’s eerste volledig elektrische high-performance auto – nu in onze showroom – is er vanaf € 73.995.

De IONIQ 5 N is niet zomaar een sportversie van de IONIQ 5. Hij is gebouwd om je hart sneller te doen kloppen. Voel het schakelen, hoor de acceleratie – zo opwindend kan elektrisch rijden dus ook zijn. Elke rit in de IONIQ 5 N zal je dopaminegehalte verhogen en tovert een typische N-grijns op je gezicht. En omdat het de enige 100 % elektrische sportauto ter wereld is die schakelgevoel en -geluid biedt die je met al je zintuigen kunt voelen, is het ook een echte Happiness Machine.

Welkom in een nieuwe, enerverende wereld. Deze 100 % elektrische sportauto is ontwikkeld voor de veeleisende liefhebber die méér wil dan alleen maar autorijden en is gemaakt om een intens opwindende rijervaring te bieden.

De IONIQ 5 N levert het boeiende schakelgevoel dat sportieve bestuurders vaak missen in een elektrische auto. Nieuwe technologieën zoals N e-Shift en N Active Sound+ zorgen voor meer feedback aan de bestuurder.

De IONIQ 5 N is een sportauto voor elke dag en biedt zinderende prestaties die je op het puntje van je stoel doen zitten. Zijn volledig elektrische rijbereik bedraagt tot maar liefst 448 km (volgens WLTP).

IONIQ 5NHyundai IONIQ 5 N

Contact aanvraag over de IONIQ 5 N
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i20

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i20 staan?

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenIONIQ 5 N

Contact