NIEUW in de showroom
IONIQ 5
Nu vanaf
€ 49.295,-
Private lease
€ 659,-

IONIQ 5

NIEUW in de showroom

Met zijn futurische, conceptauto-achtige design en een uitgebreid gamma vooruitstrevende slimme technologie aan boord is de IONIQ 5 gemaakt om je verder te brengen – met ultrasnel opladen en een gestroomlijnd uiterlijk. Met zijn opwindende design, superslimme technologieën en ongekende prestaties is de IONIQ 5 een revolutie op het gebied van elektrisch rijden. Heel bijzonder is het introductiemodel IONIQ 5 Project 45. Van deze gelimiteerde uitvoering van de elektrische auto, waarvan de reserveringstermijn inmiddels is verstreken, komen er 3.000 naar Europa.

Wij presenteren: IONIQ 5

Met een laadtijd van slechts 18 minuten naar 80% capaciteit en een trekgewicht van 1600 kilogram staat de IONIQ 5 voor het elektrische rijden van de toekomst.

Met de IONIQ 5 is toekomstige mobiliteit niet meer iets om naar uit te kijken, maar de realiteit van alledag. Deze vooruitstrevende, volledig elektrische CUV geeft jou het initiatief – compromisloos – en helpt je jouw manier van leven te bepalen en de impact die dat heeft op de wereld.

Onderscheidend. Iconisch. Puur. Conceptauto-achtig exterieur design

Het pure design van de IONIQ 5 geeft een nieuwe kijk op elektrische auto’s – zonder decoratie toont hij zijn heldere lijnen en minimalistische vormen. De schelpvormige motorkap beslaat de volledige breedte van de neus. Het beperkt het aantal naden en zorgt voor een strakke, hightech uitstraling. De LED-verlichting bestaat uit Parametric Pixels – kenmerkende, juweelachtige elementen die terugkomen op de carrosserie van alle toekomstige IONIQ-modellen.

Zien en gezien worden – de kroonjuwelen van de iconische voorzijde van de IONIQ 5 zijn de kenmerkende LED-koplampen met hun 256 vierkante pixels. Het innovatieve LED-lichtdesign komt terug aan de achterzijde, waar de kenmerkende Parametric Pixels oplichten in de vierkante achterlichtunits.

Ruim en duurzaam leven

In de IONIQ 5 vervagen grenzen: leefruimte is bewegingsruimte. Met ons nieuwe EV-platform hebben wij het interieur gedefinieerd als een belevingsruimte. De grote, vlakke vloer, de uitgebreid verstelbare voorstoelen waarvan de leuning volledig vlak kan worden gezet en de verschuifbare middenconsole zorgen voor een uitzonderlijke ervaring.

Geniet van premium comfort met de in slaapstand te zetten voorstoelen. Ga lekker onderuit voor een rustpauze terwijl je de batterij snel oplaadt – met een enkele druk op een knop. Pas het interieur aan aan je behoeften. Je kunt de middenconsole helemaal naar de achterbank verschuiven, zodat de kinderen die als picknicktafel of bureau kunnen gebruiken. Het 12,3-inch infotainmentscherm sluit naadloos aan op het 12,3-inch digitale instrumentencluster. Dat biedt hightech looks en simpele toegang tot alle rij-, veiligheids- en infotainmentfuncties.

Welkom in een nieuwe wereld van prestaties

Met zijn adembenemende rijdynamiek, het acceleratievermogen van een sportauto en optionele vierwielaandrijving levert deze vooruitstrevende elektrische CUV opwindende prestaties. De IONIQ 5 is gebaseerd op een vooruitstrevend nieuw platform dat niets minder is dan een technologische mijlpaal in een tijd waarin de elektrische auto sterk in opkomst is.

 

Contact aanvraag over de IONIQ 5
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Kona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kona staan?

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenIONIQ 5

Contact