Nu vanaf
€ 45.895,-
Private lease
€ 615,-

IONIQ 6

Ontdek de IONIQ 6 in onze showroom

Slank van postuur en onmiskenbaar uniek. De gloednieuwe elektrische Hyundai IONIQ 6 staat symbool voor een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit. Het gestroomlijnde ontwerp en doordachte coconachtige interieur bieden een gepersonaliseerde en flexibele ruimte die nooit eerder te zien is geweest.

Ruim 610 km actieradius

Dankzij zijn zeer aerodynamische design heeft de IONIQ 6 een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,21. De actieradius van de IONIQ 6 bedraagt ruim 610 kilometer (WLTP)*.

Binnenstebuiten. Interieur prioriteit, voor meer ruimte.

De IONIQ 6 is mensgericht ontworpen, waarbij de binnenruimte gelijktijdig met het exterieur werd ontwikkeld. Deze onconventionele manier om een auto te ontwerpen, leverde een uitzonderlijk resultaat op: een coconachtig interieur om comfortabel in te verblijven. Het doel was om het interieur te maximaliseren en te optimaliseren door deze aan de voor- en achterzijde ‘uit te rekken’. Het resultaat is een uniek gestroomlijnd silhouet en een ruim interieur.
tekst
tekst

De toekomst van elektrische mobiliteit is hier

Met zijn adembenemende design en rijdynamiek en zijn innovatieve 800V-batterijtechnologie voor ultrasnel opladen, levert de Hyundai IONIQ 6 opwindende prestaties. De elektrische sedan is gebouwd op een geavanceerd nieuw platform, een technologische mijlpaal in dit opwindende EV-tijdperk.

 • Intelligent Front-lighting System (IFS)
  Geniet van maximaal zicht zonder andere bestuurders te verblinden. IFS past automatisch de lichtbundel van de LED-koplampen in real-time aan, afhankelijk van de wegomstandigheden.
 • Dual Color Ambient Lighting
  Kies de kleur die past bij jouw stemming. Er is keuze uit 64 kleuren en zes tweekleurenthema’s, ontwikkeld door kleurexperts om je te helpen ontspannen.
 • Interactive Pixel Lights
  De Interactive Pixel Lights op het stuurwiel geven informatie over onder meer de rijmodus, spraakherkenning en laadstatus.
 • Digitale zijspiegels
  De digitale zijspiegels (optioneel) vervangen de traditionele buitenspiegels, met een camera en een monitor in het interieur, voor beter zicht en aerodynamica.

Laden met 400 of 800 volt

De E-GMP-architectuur van de IONIQ 6 is geschikt voor opladen met zowel 400- als 800-voltinstallaties, waarbij laden met 800 volt standaard is. Dit betekent dat de auto met 5 minuten opladen al 100 km actieradius heeft en met 18 minuten laden de auto al 80% volgeladen is.
tekst
tekst
Plan een proefrit Gratis offerte

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenIONIQ 6

Contact