Vol dynamiek en gedreven door e-motie
Hyundai IONIQ Hybrid
Nu vanaf
€ 27.995,-
Private lease
€ 417,-

IONIQ Hybrid

Vol dynamiek en gedreven door e-motie

De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: hybride met een benzine- en elektromotor, plug-in hybride of alleen een elektromotor. De Hyundai IONIQ Hybrid maakt gebruik van een zuinige benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het rijden.

De Hyundai IONIQ Hybrid combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met een slimme aandrijflijn en een transmissie met dubbele koppeling. De IONIQ biedt alles wat een conventionele auto ook biedt, maar dan met alle voordelen op milieu- en financieel gebied die horen bij elektrisch rijden.

Aerodynamisch design

De krachtige high performance componenten onder de aerodynamische carrosserie zijn speciaal ontwikkeld voor een perfecte samenwerking. De transmissie met dubbele koppeling (DCT) reageert snel, wat snel en sportief schakelen mogelijk maakt. Een perfect uitgekiende combinatie van een benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Ook geeft het ranke silhouet een dynamische indruk. Staal met een hoge treksterkte en lichtgewicht aluminium maken de IONIQ sterk, stabiel en wendbaar.

De brede LCD-schermen maken een duidelijke weergave mogelijk van alle informatie over de rit en de auto. Draadloos opladen en uitgebreide connectiviteitsdiensten zoals Apple CarPlay, Android Auto en LIVE Services zijn toegankelijk met een vingertop. De Hyundai IONIQ Hybrid is leverbaar in 10 kleuren.

Vormgegeven door de wind. Met vindingrijkheid

De Hyundai IONIQ verenigt een verbluffend design met de beste aerodynamica. Een uiting van dynamisch zelfvertrouwen. De dynamische C-vormige dagrijverlichting omlijsten de subtiele luchtinlaten voor de Active Airflow, wat de turbulentie rond de wielen reduceert. Dynamisch gevormde koplampen zijn aan weerszijden van het front in de grille geïntegreerd. De radarsensor van de Smart Cruise Control en de actieve air-flaps die op snelheid de aerodynamica verbeteren, zijn onzichtbaar in de verchroomde grille ondergebracht. De hybride versie is herkenbaar aan de kenmerkende blauwe lamel in de grille.

Hybride prestaties

De Hyundai IONIQ Hybrid is voorzien van een speciaal ontwikkelde aandrijflijn die rijplezier combineert met de bekende voordelen van hybride aandrijving. De hybride aandrijflijn, de elektromotor, de lithium-ion-polymeerbatterij en de Dual Clutch Transmission (DTC) werken optimaal samen voor maximale efficiency. De speciaal afgestelde 1.6 GDI-benzinemotor levert 77 kW (105 pk) met de hoogste efficiency in het segment.

Veel koppel en hoge efficiency zijn de belangrijkste kenmerken van de 32 kW (43,5 pk) sterke elektromotor. Deze levert vanuit stilstand al maximaal koppel en kan extra vermogen leveren op hogere snelheden. Vandaar dat kruissnelheden tot 120 km/u mogelijk zijn.

Lithium-ion-Polymeerbatterij

De 1,56 kWh-batterij heeft een superieure oplaad- en ontlaadkarakteristiek, wat elektrisch aangedreven rijden en regeneren van energie optimaliseert.

 

De Hyundai IONIQ Hybrid is verkrijgbaar vanaf €27.995. Vraag een offerte aan of boek een proefrit!

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModellenIONIQ Hybrid