Minimaal verbruik en verbeterde connectiviteit
IONIQ Hybrid
Nu vanaf
€ 28.275,-
Private lease
€ 424,-

IONIQ Hybrid

Minimaal verbruik en verbeterde connectiviteit

De Hyundai IONIQ Hybrid is ingrijpend vernieuwd. Dankzij slimme technische verbeteringen, een opgefrist uiterlijk en verbeterde connectiviteit is hij nu nog aantrekkelijker. De IONIQ Hybrid maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Afhankelijk van de omstandigheden rijdt de IONIQ Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is.

Ontdek de vernieuwde IONIQ Hybrid.

De Hyundai IONIQ Hybrid is vernieuwd en beter dan ooit, met een opgefrist uiterlijk en verbeteringen op het gebied van connectiviteit en veiligheidssystemen. En zonder dat je de batterij hoeft op te laden. Daarvoor zorgt de perfect uitgekiende combinatie van een benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Het exterieur en het interieur hebben een nog moderner uitstraling gekregen. Nieuwe designelementen accentueren de aerodynamische vormen van de IONIQ Hybrid. En voor een nog betere eerste indruk is de grille aan de voorzijde voorzien van een nieuw ontworpen gaaswerk. Deze is perfect in balans
met de LED-dagrijverlichting en de LED-koplampen.

Bluelink-connectiviteitsdienst

De vernieuwde IONIQ Hybrid is voorzien van Hyundai’s geavanceerde connectiviteitsdienst Bluelink, inclusief een kosteloos 5-jarig abonnement op Hyundai LIVE Services. Deze dienst toont onder meer actuele informatie over weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan), parkeerruimte, Hyundai-dealers in de directe omgeving, beschikbare tankstations in de buurt en de mogelijkheid tot live POI Search op de 10,25-inch touchscreen in het dashboard.

Wat is een hybride auto?

De hybride auto IONIQ Hybrid maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de omstandigheden rijdt de IONIQ Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is.

Het toppunt van hybrideprestaties.

Dankzij de slimme combinatie van een uitgekiende, zuinige 1.6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij die opgeladen wordt tijdens het remmen, geeft de vernieuwde Hyundai IONIQ Hybrid het onderwerp brandstofbesparing een andere dimensie. Hij heeft een totaal systeemvermogen van 103,6 kW (141 pk) en tot wel 265 Nm koppel. De lichtgewicht carrosserie en de 6-trapsautomaat met dubbele koppeling (DCT) zorgen voor een dynamische rijervaring met voldoende koppel wanneer dat nodig is. De Hyundai IONIQ Hybrid wordt aangedreven door de beproefde Kappa 1.6 GDI viercilinder benzinemotor. Directe brandstofinspuiting zorgt ervoor dat de maximale hoeveelheid energie uit elke druppel brandstof wordt gehaald. De innovatieve 6-trapsautomaat met dubbele koppeling (DCT) zorgt voor een plezierige rijervaring. Er is een aparte koppeling voor de even versnellingen en een aparte koppeling voor de oneven versnellingen. Daardoor is sneller van versnelling te wisselen, wat resulteert in een soepeler, ononderbroken acceleratie.

De elektromotor in de IONIQ Hybrid levert 32 kW (43,5 pk) en een koppel van 170 Nm. Afhankelijk van de omstandigheden rijdt de IONIQ Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is. De benodigde stroom in de IONIQ Hybrid komt van de lithium-ion-polymeerbatterij met een capaciteit van 1,56 kWh. De batterij heeft een superieure oplaad- en ontlaadkarakteristiek, wat elektrisch aangedreven rijden en het regenereren van energie optimaliseert. Doordat de batterij onder de achterbank is gemonteerd, heeft de IONIQ Hybrid een uitzonderlijk laag zwaartepunt. Dat draagt weer bij aan een goede wegligging en fantastische rijeigenschappen.

 

Vraag een offerte aan of boek een proefrit!

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModellenIONIQ Hybrid

Contact