Schakel over naar de toekomst van autorijden
Hyundai Plug-in Hybrid
Nu vanaf
€ 32.695,-
Private lease
€ 438,-

IONIQ Plug-in Hybrid

Keuze uit drie verschillende aandrijflijnen

De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: hybride met een benzine- en elektromotor, plug-in hybride of alleen een elektromotor. De Hyundai IONIQ plug-in Hybrid biedt de hoogste efficiency in zijn klasse: 50 km elektrisch en onbeperkte actieradius.

Rijden zonder enige stress

Via de schakelaar kiest je eenvoudig de volledig elektrische modus; emissievrij en met een actieradius van meer dan 50 kilometer. Schakel de hybride modus in om te profiteren van de onbeperkte actieradius. Je komt overal waar je maar wilt, zonder zorgen over de actieradius. En onderweg kun je overal stoppen en met een laadkabel de batterij bijladen om het elektrische bereik optimaal te benutten. Rijden in een Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid is rijden zonder enige stress.

Het beste van twee werelden

Beide motoren in de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid werken optimaal samen. Het gecombineerde vermogen van de 1.6 GDI-benzinemotor en de elektromotor bedraagt maar liefst 104 kW (141 pk). Als de omstandigheden daarom vragen, werken ze ook onafhankelijk van elkaar. Overschakelen van volledig elektrische aandrijving naar hybride aandrijving of aandrijving door uitsluitend de benzinemotor verloopt vrijwel onmerkbaar. In de volledig elektrische modus kan de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid tot wel 63 km afleggen, dank de 8,9 kWh lithium-ion-polymeerbatterij. 

ECO Driving Assist System (ECO DAS)

ECO-DAS omvat de unieke voorziening Coasting Guide die de weg en route-informatie analyseert om te zorgen voor een minimaal benzineverbruik. Voer vooraf de bestemming in het navigatiesysteem in en ECO-DAS waarschuwt van tevoren waar je snelheid moet minderen om afremmen en het brandstofverbruik te minimaliseren. Met een volledig opgeladen batterij en onder ideale omstandigheden kan de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid in volledig elektrische modus tot wel 63 km afleggen. In gecombineerde modus (EV+hybride) heeft de Hyundai IONIQ Plug-in hybrid een actieradius van meer dan 1.100 km.

Harmonieus design

De fraaie achterspoiler, lage ramen, verlichtingunits, contrasterende inzetten in de bumpers en kenmerkende blauwe accenten complementeren het harmonieuze design van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid. De slanke koplampunits zijn voorzien van meervoudige LED-projectoren voor zowel dim- als grootlicht. LED-lampen zijn zowel helderder als zuiniger in energieverbruik dan conventionele lampen. De C-vormige LED-dagrijverlichting accentueert de luchtinlaten in de bumper. De luchtopeningen reduceren via Active Airflow de turbulentie rond de voorwielen.

Actieve lamellen in de grille openen en sluiten zich automatisch en stapsgewijs om de aerodynamica te optimaliseren. De radarsensor van de Smart Cruise Control is onopvallend in de verchroomde grille ondergebracht. Met de kenmerkende blauwe balk onderscheidt de hybride versie van de IONIQ zich van de andere versies. De IONIQ Plug-in Hybrid is leverbaar in 9 kleuren.

Prestaties Plug-in Hybrid

Als de 1.6-liter benzinemotor en de elektromotor optimaal samenwerken, bedraagt het gecombineerde vermogen maar liefst 104 kW (141 pk). Maar ze werken ook onafhankelijk van elkaar, als de omstandigheden daarom vraag. Overschakelen van volledig elektrische aandrijving naar hybride aandrijving of naar aandrijving door uitsluitend de benzinemotor verloopt vrijwel onmerkbaar. In volledig elektrische modus kan de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid tot wel 63 km afleggen, dankzij de 8,9 kWh lithium-ion-polymeerbatterij.

Opladen

In-Cable Control Box-oplaadkabel (ICCB). Deze kabel komt overal van pas om de batterij van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid eenvoudig op te laden. Hij is geschikt voor een standaard huishoudelijk stopcontact, zodat de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid ook met wisselstroom (AC) van het stroomnetwerk thuis is op te laden.

 

De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid is verkrijgbaar vanaf €32.695. Vraag een offerte aan of boek een proefrit!

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModellenIONIQ Plug-in Hybrid