Nu in de showroom
KONA Electric
Nu vanaf
€ 48.295,-
Private lease
€ 589,-

KONA Electric

Je hoeft niet op de toekomst te wachten

Want die is er nu al! De Hyundai KONA Electric heeft een vernieuwd design, is slanker, verfijnder en voorzien van de nieuwste slimme technologie – en de actieradius bedraagt tot wel 484 kilometer op een volle batterij. Voor de Hyundai KONA Electric geldt een bijtelling van 16%. Overstappen op elektrische aandrijving is aantrekkelijker dan ooit!

Veelzijdig en heel plezierig om in te rijden. De zero emissie-auto Hyundai KONA Electric was de eerste elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Deze vooruitstrevende nieuwkomer combineert een indrukwekkende actieradius met ruimte en een stoere SUV-uitstraling. Met zijn fraaie lijnen en kenmerkende styling is de KONA Electric aan alle kanten een opvallend fraaie verschijning. De KONA Electric is met zijn zelfverzekerde, unieke styling allesbehalve doorsnee. De elegante dichte grille en de speciale voor- en achterbumper maken duidelijk dat deze KONA Elektrisch aangedreven wordt. Samen met de full-LED koplampen en zijn ruime interieur is hij een echte aanwinst voor de KONA family.

Ervaar het beste van twee werelden

Laad hem ’s nachts thuis op, of maak de batterij nog snel even helemaal vol bij een snellader onderweg. De KONA Electric biedt standaard diverse oplaad mogelijkheden. Zijn lithium-ion-polymeer-accupakket heeft minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen.

  1. Snel opladen. Maak je gebruik van een 100 kW-snellader (DC, gelijkstroom), dan is de lithium-ion-polymeerbatterij van de KONA Electric al in ongeveer 47 minuten van 10 tot 80 procent van de capaciteit op te laden. Aan een 50 kW-laadstation is de laadtijd 64 minuten.
  2. Normaal opladen (wisselstroom). Via een aansluiting op een wallbox thuis of een laadstation met wisselstroom (AC) duurt het volledig opladen van de 64 kWh-batterij minimaal 6 uur en 50 minuten als je de 10,5 kW 3-fase boordlader (OBC) gebruikt en 9 uur en 15 minuten met de 7,2 kW 1-fase OBC.
  3. Geprogrammeerd opladen. Opladen wanneer jij dat wilt: het geavanceerde batterijmanagement in de KONA Electric geeft jou de controle. Met de mogelijkheid om het opladen te programmeren, kun je zelf bepalen wanneer het opladen in je budget of je agenda past.

Hyundai Bluelink® App

Bedien de Hyundai KONA Hybrid vanuit de palm van je hand. De Bluelink-app op je smartphone verbindt jou met je KONA Electric. De mogelijkheden zijn legio, denk aan het vergrendelen van de portieren en het controleren van de batterijstatus tot de auto voorverwarmen op koude dagen … en nog veel meer!

Ranke vormen in SUV-stijl

Met de Hyundai KONA Electric kun je zélf jouw exemplaar aanpassen op jouw persoonlijkheid. Met negen nieuwe kleuren heb je de keuze uit maar liefst vijftien carrosseriekleuren om de opvallende vormen te accentueren. Bovendien is een aantal carrosseriekleuren optioneel te combineren met de kleur Phantom Black voor het dak en de buitenspiegelkappen. Zo kun je het uiterlijk van je nieuwe KONA Electric helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke smaak.

De Hyundai KONA Electric biedt een interieur dat je niet zomaar verwacht in een elektrische auto: het is ruim en veelzijdig. Dus ga lekker zitten en ontspan je, want er is meer dan genoeg plek voor vijf volwassenen. Tegelijk maakt ook de aandacht voor details de KONA Electric zo speciaal. Ontdek het uitzonderlijke comfort en de hoogwaardige materialen die overal zijn toegepast voor een bijzonder aangenaam en verfijnd gevoel.

Voor een nog uitdrukkelijkere hightech uitstraling van het dashboard toont het nieuwe, briljant heldere en volledig digitale 10,25-inch instrumentenpaneel alle essentiële informatie waar je die het beste ziet: recht voor je, in het midden. De meter rechts toont informatie over de elektrische aandrijflijn, zoals de actuele laadstatus en het actuele stroomverbruik.

Uitzonderlijke elektrische prestaties

De Hyundai KONA Electric levert uitzonderlijke elektrische prestaties en heeft een riante actieradius tot wel 484 kilometer. En als je dan uiteindelijk moet opladen, is de batterij aan een snellader in slechts 47 minuten opgeladen van 10 tot 80 procent.

Wie heeft gezegd dat elektrisch rijden saai moet zijn? Met zijn flitsend snelle acceleratie dankzij 395 Nm aan koppel is de sportieve Hyundai KONA Electric een absoluut genot om in te rijden – hij sprint vanuit stilstand in slechts 7,9 seconden naar 100 km/u. Er is keuze uit twee versies van de volledig elektrische aandrijflijn: met de 39 kWh-batterij bedraagt de actieradius tot wel 305 kilometer; met de 64 kWh-batterij is die zelfs tot wel 484 kilometer op een volle batterij.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Tucson

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Tucson staan?

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenKONA Electric

Contact