Snel bestellen = snel rijden!
Hyundai KONA EV
39 kWh vanaf
€ 36.815,-
Private lease
€ 499,-

KONA Electric

Onweerstaanbaar elektrisch

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric – met 8% bijtelling voor zakelijke rijders – is de eerste volledig elektrisch aangedreven SUV in Europa. Een baanbrekende zero emissie auto (wegenbelastingvrij) met een indrukwekkend rijbereik van 449 kilometer bij 64 kWh op een volledige batterij. Kies nu nog voor een Hyundai KONA Electric 64 kWh premium en rijdt hem uit voorraad leverbaar!

Veelzijdig en heel plezierig om in te rijden. De nieuwe zero emissie-auto Hyundai KONA Electric is de eerste elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Deze vooruitstrevende nieuwkomer combineert een indrukwekkende actieradius met ruimte en een stoere SUV-uitstraling. Met zijn fraaie lijnen en kenmerkende styling is de KONA Electric aan alle kanten een opvallend fraaie verschijning. De KONA Electric is met zijn zelfverzekerde, unieke styling allesbehalve doorsnee. De elegante dichte grille en de speciale voor- en achterbumper maken duidelijk dat deze KONA Elektrisch aangedreven wordt. Samen met de full-LED koplampen en zijn ruime interieur is hij een echte aanwinst voor de KONA family.

De Hyundai KONA Electric is verkrijgbaar met twee soorten accupakketten:
– 39 kWh vanaf €36.795
– 64 kWh vanaf €41.595

Ervaar het beste van twee werelden

Laad hem ’s nachts thuis op, of maak de batterij nog snel even helemaal vol bij een snellader onderweg. De KONA Electric biedt standaard diverse oplaad mogelijkheden. Zijn lithium-ion-polymeer-accupakket heeft minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen.

  1. Snel opladen. Aangesloten op een 100 kW-snellaadstation duurt het slechts 54 minuten om de 64 kWh batterij van de KONA Electric tot 80 procent van zijn capaciteit op te laden. Via een laadstation van 50 kW is de laadtijd van de 64 kWh-batterij 75 minuten en van de 39 kWh-batterij 57 minuten.
  2. Normaal opladen (wisselstroom). Met een aansluiting op een wallbox thuis of een laadstation met wisselstroom duurt het volledig opladen van de 64 kWh-batterij minimaal 9 uur en 35 minuten en de 39 kWh-batterij minimaal 6 uur en 10 minuten. Je kunt de KONA Electric ook opladen aan een gewoon stopcontact aan huis. Hyundai levert de KONA Electric standaard met een 11 kW-omvormer in de auto. Die vormt de wisselstroom om tot gelijkstroom die wordt opgeslagen in de batterij in de auto.
  3. Geprogrammeerd opladen. Kies hoe jij het wil. Het geavanceerde batterijmanagement in de Hyundai KONA geeft jou controle. Met de mogelijkheid om het opladen te programmeren, kun je zelf bepalen wanneer het opladen in je budget of je agenda past.

Wallbox of laadkabels?
De KONA Electric is uitgerust met een laadkabel met in-cable control box (ICCB) én met een 3-fase laadkabel. Je kunt de kabel met ICCB thuis rechtstreeks op een stopcontact aansluiten. Met een 3-fase oplaadpunt, thuis of buiten de deur, kun je de 3-fase laadkabel gebruiken en zo de KONA Electric opladen in 7 uur en 30 minuten. Een andere optie is om thuis een wallbox te laten installeren. De wallbox heeft een speciaal stopcontact waarmee je de KONA electric snel en veilig kunt opladen. Met de compacte wallbox van 7,2 kWh is de laadtijd voor de 64 kWh batterij 9 uur en 35 minuten. De laadtijd met kWh voor de 39 kWh-batterij is 6 uur en 10 minuten.

Vooruitstrevend en met 8% bijtelling

Mix de kleuren van de nieuwe KONA Electric en laat je eigen stijl zien. Met keuze uit drie opvallende, contrasterende kleuren voor het dak kun je ook nog eens kiezen uit zeven carrosseriekleuren. Daarmee zijn er 21 kleurstijlen waarin je je KONA Electric kunt uitvoeren.

De geheel nieuwe Head-up Display (HUD) projecteert informatie over snelheid, navigatieaanwijzingen en andere meldingen direct in jouw blikveld. Je hoeft je ogen dus niet van de weg af te wenden. Ook is het instrumentarium compleet opnieuw uitgevonden. Met informatie onder onder meer de rijmodus, het energieverbruik en de batterijcapaciteit vind je op het 7-inch scherm – in één oogopslag zie je het effect van je rijstijl op het rijbereik.

Er is een nieuw 10,25-inch touchscreen toegevoegd. Hierdoor heb je naadloze connectiviteit en innovatieve technologie die je leven makkelijk maken. Zoals het 10,25-inch touchscreen dat alles eenvoudig toegankelijk maakt met Apple CarPlay en Android Auto, zodat je je smartphone kunt verbinden en je muziek-, telefoon- en app-functies op het grote scherm kunt bedienen. Daarnaast brengt Bluelink naadloze connectiviteit rechtstreeks in de KONA Electric met online spraakherkenning en een breed scala aan functies zoals Find my Car. Deze functie toont de exacte locatie van de auto op je smartphone. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services – in combinatie met 10,25 inch touchscreen – is inbegrepen. Daarmee heb je direct toegang tot real-time informatie over verkeer, weer, locaties van tankstations en prijzen, parkeerplaatsen en tarieven, Hyundai-dealers en snelheidscamera’s.

Elektrisch rijden op zijn best

Het stoere design van de carrosserie is met zijn gespierde vormen, ranke LED-verlichting en unieke detailafwerking een echte blikvanger. Je ziet het SUV-DNA erin weerspiegelt. Ook door aandacht voor detail is de KONA Electric zo bijzonder. Ervaar het uitzonderlijk hoge comfort en de hoogwaardige materialen die de inzittenden een aangenaam verfijnd gevoel geven. De KONA Electric is een multitalent waar je overal mee uit de voeten kunt met genoeg ruimte voor inzittenden en hun bagage dankzij een kofferbak van 332 liter inhoud. De traditionele versnellingspook heeft plaatsgemaakt voor vier keuzeknoppen voor vooruit en achter rijden, parkeren en neutraal. Daardoor is er onder de console extra bergruimte voor persoonlijke zaken. Dit is de grootste verandering ten opzichte van de conventionele KONA.

Ooit iemand horen zeggen dat elektrisch rijden saai is? Met de KONA Electric ben je bliksemsnel uit de startblokken door de 395 Nm trekkracht die meteen beschikbaar is. Deze sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 km/uur in 7,6 seconden. En hij heeft een actieradius tot aan 449 kilometer. De zorgvuldig op elkaar afgestemde componenten van de elektrische aandrijflijn van de KONA Electric zijn ontwikkeld voor een uitstekend weggedrag en een actieradius die voldoet aan de eisen van de dagelijkse praktijk. Het geheel nieuwe platform van de KONA biedt ruimte voor het accupakket zonder dat dat ten koste gaat van de interieurruimte.

Elektrisch rijden - hoe gaat dat?

Snel bestellen = snel rijden!

Wij bieden de Hyundai KONA 64 kWh premium exclusief uit voorraad leverbaar.
Profiteer ook nu nog van 14% bijtellingskorting.

Vraag direct een offerte of een proefrit aan.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModellenKONA Electric

Contact