Onweerstaanbaar elektrisch
Hyundai KONA EV
Nu vanaf
€ 41.595,-
Private lease
€ 681,-

KONA Electric

Prestaties. Styling. Efficiency

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric – met slechts 4 procent bijtelling voor zakelijke rijders – is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op!

Onweerstaanbaar elektrisch

Veelzijdig en heel plezierig om in te rijden. De nieuwe zero emissie-auto Hyundai KONA Electric is de eerste elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Deze vooruitstrevende nieuwkomer combineert een indrukwekkende actieradius met ruimte en een stoere SUV-uitstraling. Met zijn fraaie lijnen en kenmerkende styling is de KONA Electric aan alle kanten een opvallend fraaie verschijning. 

De KONA Electric is met zijn zelfverzekerde, unieke styling allesbehalve doorsnee. De elegante dichte grille en de speciale voor- en achterbumper maken duidelijk dat deze KONA Elektrisch aangedreven wordt. Samen met de full-LED dubbele koplampen en zijn ruime interieur is hij een echte aanwinst voor de KONA family.

Ervaar het beste van twee werelden

De opvallend fraaie Hyundai KONA Electric biedt met zijn ruimte interieur uiterlijk en zijn uitzonderlijk grote actieradius van maar liefst 449 kilometer (volgens WLTP) het beste van twee werelden – zonder compromissen.

Flexibel opladen

Laad hem ’s nachts thuis op, of maak de batterij nog snel even helemaal vol bij een snellader onderweg. De KONA Electric biedt standaard diverse oplaad mogelijkheden. Zijn lithium-ion-polymeer-accupakket heeft minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen.

Jij stylet ‘m

Mix de kleuren van de nieuwe KONA Electric en laat je eigen stijl zien. Met keuze uit drie opvallende, contrasterende kleuren voor het dak kun je ook nog eens kiezen uit zeven carrosseriekleuren. Daarmee zijn er 21 kleurstijlen waarin je je KONA Electric kunt uitvoeren. De geheel nieuwe Head-up Display (HUD) projecteert informatie over snelheid, navigatieaanwijzingen en andere meldingen direct in jouw blikveld. Je hoeft je ogen dus niet van de weg af te wenden.

Het instrumentarium is compleet opnieuw uitgevonden. Informatie over onder meer de rijmodus, het energieverbruik en de batterijcapaciteit vind je op het 7-inch scherm – in een oogopslag zie je het effect van je rijstijl op het rijbereik.

Elektrisch rijden op zijn best

Het stoere design van de carrosserie is met zijn gespierde vormen, ranke LED-verlichting en unieke detailafwerking een echte blikvanger. Je ziet het SUV-DNA erin weerspiegelt. Ook door aandacht voor detail is de KONA Electric zo bijzonder. Ervaar het uitzonderlijk hoge comfort en de hoogwaardige materialen die de inzittenden een aangenaam verfijnd gevoel geven. De KONA Electric is een multitalent waar je overal mee uit de voeten kunt met genoeg ruimte voor inzittenden en hun bagage dankzij een kofferbak van 332 liter inhoud. 

De traditionele versnellingspook heeft plaatsgemaakt voor vier keuzeknoppen voor vooruit en achter rijden, parkeren en neutraal. Daardoor is er onder de console extra bergruimte voor persoonlijke zaken. Dit is de grootste verandering ten opzichte van de conventionele KONA.

Rijden is echt genieten

Ooit iemand horen zeggen dat elektrisch rijden saai is? Met de KONA Electric ben je bliksemsnel uit de startblokken door de 395 Nm trekkracht die meteen beschikbaar is. Deze sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 km/uur in 7,6 seconden. En hij heeft een actieradius tot aan 449 kilometer.

Elektrische aandrijftechnologie

De zorgvuldig op elkaar afgestemde componenten van de elektrische aandrijflijn van de KONA Electric zijn ontwikkeld voor een uitstekend weggedrag en een actieradius die voldoet aan de eisen van de dagelijkse praktijk. Het geheel nieuwe platform van de KONA biedt ruimte voor het accupakket zonder dat dat ten koste gaat van de interieurruimte.

 

De Hyundai KONA Electric is verkrijgbaar vanaf €41.595. Vraag nu een offerte aan of boek een proefrit!

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Kona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kona staan?

HomeHyundaiModellenKONA Electric