Nu nieuw in de showroom
KONA Electric
Nu vanaf
€ 36.995,-
Private lease
€ 559,-

KONA Electric

Je hoeft niet op de toekomst te wachten

Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de KONA Electric de nieuwe maatstaf in zijn klasse. Hij is breder en langer geworden, met behoud van zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. Deze veelzijdige SUV met zijn aerodynamische design en nieuwe slimme technologieën zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt je nog verder. De nieuwe KONA Electric zit ook boordevol met de nieuwste comfort- en gebruiksfeatures en biedt een van de meest uitgebreide uitrustingsniveaus in de klasse van de compacte SUV’s. Inclusief SEPP-subsidie is de KONA Electric al leverbaar vanaf € 34.045.

Design van de nieuwe KONA Electric

De ontwikkeling van de nieuwe KONA-modellenreeks begon met de elektrische variant, de KONA Electric, waarbij een strakke, onderscheidende voorzijde is gecombineerd met vloeiende, aerodynamische lijnen. Ondanks zijn futuristische uiterlijk laat de nieuwe KONA Electric je nooit vergeten dat het een SUV is. Zijn dynamische styling wordt geaccentueerd door robuuste randen rond de wielkast waarin de koplampen en achterlichten zijn verwerkt.

Om een maximale leefruimte te kunnen bieden, is de nieuwe KONA Electric geëvolueerd: hij is nu breder en langer – zonder iets van zijn iconische designidentiteit te verliezen.

De Hyundai KONA Electric biedt een veelzijdiger interieur met nog meer comfort en nog meer ruimte voor zowel de inzittenden als hun bagage.

De technologie van de nieuwe KONA Electric

Met zijn slimme technologie en handige features speciaal voor elektrische Hyundai’s, schudt de nieuwe KONA Electric de klasse van de compacte SUV’s wakker. Van Level 2 autonoom rijden en Remote Smart Parking Assist tot Vehicle-to-Load-technologie en een indrukwekkende Head-Up Display; in de KONA beschik je over de nieuwste geavanceerde functies.

Hyundai Digital Key 2 Touch

Met de Hyundai Digital Key ontgrendel je de KONA Electric door je smartphone tegen de deurgreep van het bestuurders- of bijrijdersportier te houden. Het systeem maakt gebruik van NFC-technologie (Near Field Communication).

Uitzonderlijke elektrische prestaties

De nieuwe Hyundai KONA Electric is leverbaar met keuze uit een batterijpakket van 48,4 kWh of 65,4 kWh. Beide versies leveren uitzonderlijke elektrische prestaties.
De KONA Electric met 48,4 KWh-batterijpakket heeft een actieradius (volgens WLTP) tot wel 377 kilometer, de actieradius van de 65,4 kWh-versie is echter tot maar liefst 514 kilometer** (volgens WLTP)! Als je uiteindelijk dan toch moet opladen, is de batterij aan een snellader in slechts 41 minuten opgeladen van 10 tot 80 procent.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Tucson

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Tucson staan?

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenKONA Electric

Contact