We hebben hem nog mooier gemaakt
Hyundai KONA Hybrid
Nu vanaf
€ 28.245,-
Private lease
€ 363,-

KONA Hybrid

Nu in de showroom - Hyundai KONA Hybrid

Na de benzine aangedreven KONA en de volledig elektrisch aangedreven KONA Electric is er nu ook de KONA Hybrid. Deze jongste telg van de befaamde SUV-familie combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor en onderscheidt zich door zijn verbeterde connectiviteit. 

We hebben hem nog mooier gemaakt

Het jongste lid van de KONA-familie gebruikt elektrische aandrijving om verder te komen op een liter benzine. Zónder dat je de batterij moet opladen of je rijgedrag moet aanpassen. De Hyundai KONA Hybrid is voorzien van zowel een zuinige benzinemotor als een krachtige elektromotor. Die werken samen voor een laag verbruik en minder emissie. De KONA Hybrid onthaalt je met uitzonderlijk comfort, hoogwaardige materialen en een aangename sfeer. De hybride variant heeft standaard stijlvolle witte accenten, zoals de omlijsting van de luchtroosters en de versnellingshendel, contrasteren fraai met de glanzend zwarte accenten op de portiergrepen, de spaken van het stuurwiel en de luchtroosters. De stoelbekleding is afgewerkt met contrasterend wit stiksel voor nog meer stijl. Zijn bekroonde exterieurontwerp oogt zelfverzekerd en uniek. De KONA Hybrid combineert elegante lijnen met aantrekkelijke stylingelementen en is daardoor vanuit elke hoek expressief.

Technologie 

De Hyundai KONA Hybrid bied je de naadloze connectiviteit die je verwacht en de innovatieve technologie dat je leven gemakkelijker maakt. Met onder andere opties zoals een head-up display, Bluelink-connectiviteitsdiensten en een hoog geplaatste, ‘zwevende’ touchscreen voor optimale leesbaarheid en toegankelijkheid. Ook is de KONA Hybrid uitgerust met het uitgebreide technologiepakket ‘Hyundai SmartSense’. Dit vooruitstrevende rijassistentiesysteem houdt continu de omgeving in de gaten om de auto en zijn inzittenden onderweg te beschermen tegen gevaren.

Wat is een hybride auto? 

De KONA Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1.6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de KONA Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor, of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

Krachtige hybride prestaties

Een combinatie die je niet vaak tegenkomt: hybride aandrijving én rijplezier. De KONA Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een nieuw en ongekend hoog niveau. De sportieve SUV wordt aangedreven door een direct ingespoten benzinemotor die specifiek is ontworpen voor de hybride-aandrijflijn en een elektromotor die gevoed wordt door een lithium-ion-polymeerbatterij. Samen leveren ze 103,6 kW (141 pk) vermogen en 265 Nm trekkracht. De innovatieve 6-trapsautomaat met dubbele koppeling (DCT) zorgt voor een plezierige rijervaring in combinatie met veel trekkracht en een optimale brandstofefficiency.  De Hyundai KONA Hybrid wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. Plus een extra garantie op de krachtige batterij.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeHyundaiModellenKONA Hybrid