Nu vernieuwd in onze showroom
KONA Hybrid
Nu vanaf
€ 34.995,-
Private lease
€ 525,-

KONA Hybrid

De overtreffende trap van hybride rijden

De Hyundai KONA Hybrid is nu nog moderner vormgegeven. Het herziene front geeft hem een dynamischere uitstraling en het verder verbeterde motorengamma biedt zowel sportieve prestaties als maximale efficiëntie voor een zo laag mogelijk verbruik. Upgrades op het gebied van connectiviteit en veiligheid maken de nieuwe KONA Hybrid extra aantrekkelijk.

Dankzij zijn innovatieve hybride-aandrijflijn combineert de Hyundai KONA Hybrid opvallende looks met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. Met zijn moderne, aerodynamische design en nieuwe slimme technologieën, zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt deze veelzijdige SUV je nog verder.

Wat is een hybride-auto?

De nieuwe Hyundai KONA Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1,6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de KONA Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor. Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

De overtreffende trap van hybride rijden

De nieuwe KONA Hybrid heeft een uitgebreide metamorfose ondergaan, met slankere en meer verfijnde lijnen die zijn unieke en zelfverzekerde uitstraling verder versterken. Daardoor onderscheidt hij zich nog meer van elke andere SUV in zijn klasse. Het nieuwe exterieurdesign valt op door zijn moderne styling en zelfverzekerde looks. De lange motorkap eindigt scherp over het front dat met zijn brede, kenmerkende grille en slanke LED-dagrijverlichting voor een krachtige uitstraling zorgt. De opvallende voorbumper loopt vloeiend over in de wielkasten en de geïntegreerde, verticaal geplaatste luchtinlaten geven het front een herkenbaar design.

De nieuwe Hyundai KONA Hybrid is leverbaar met keuze uit zes nieuwe exterieurkleuren. Deze kleuren vormen een aanvulling op vier reeds bestaande tinten. Elke kleur kan gecombineerd worden met een dak in de kleur Phantom Black, inclusief buitenspiegelkappen in dezelfde kleur.

Geavanceerde connectiviteit en verfijnd comfort

Veelzijdig, comfortabel en connected: het interieur van de nieuwe Hyundai KONA Hybrid is nu nog moderner en verfijnder en perfect geschikt voor een actieve levensstijl. Verscheidene upgrades op het gebied van connectiviteit en gebruiksgemak maken de nieuwe KONA Hybrid nog aantrekkelijker.

Het volledig digitale 10,25-inch instrumentarium geeft de cockpit een extra hightech uitstraling. Afhankelijk van de gekozen rijmodus – Eco of Sport – verandert ook het kleurenschema. De digitale klok rechts geeft informatie over de hybride-aandrijflijn weer, zoals de huidige batterijstatus en het stroomverbruik. De 10,25-inch touchscreen biedt eenvoudig toegang tot diverse infotainmentfuncties, navigatie en favoriete apps en muziek van jouw smartphone.

Slimme technologieën

De Hyundai KONA Hybrid is uitgerust met een reeks slimme technologieën die je helpen nog verder te komen op elke liter benzine. Zónder dat je de batterij moet opladen of je rijgedrag hoeft aan te passen. Ervaar een nieuw niveau van connectiviteit en rijhulpsystemen voor meer comfort, veiligheid en een laag verbruik.

Een combinatie die je niet vaak tegenkomt: hybride-aandrijving én rijplezier. De Hyundai KONA Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een nieuw en ongekend hoog niveau. Hyundai levert de KONA Hybrid met een bijzonder efficiënte 1,6-liter GDI-benzinemotor, gekoppeld aan een 6-traps DCT-automaat met dubbele koppeling en een 43,5 pk (32 kW) sterke elektromotor die zijn energie haalt uit een 1,56 kWh lithium-ion-polymeerbatterij. Het systeemvermogen van de KONA Hybrid bedraagt 141 pk (104 kW).

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Kona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kona staan?

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenKONA Hybrid

Contact