Nu in de showroom
Hyundai KONA
Nu vanaf
€ 29.795,-
Private lease
€ 475,-

KONA

Kom hem ervaren

Expressief vanuit elke hoek. De Hyundai KONA tilt het bekroonde dynamische design van zijn voorganger naar een hoger niveau. Met nieuwe ontwerpverbeteringen en de slimste technologieën zoals geavanceerde connectiviteit en veiligheidsfuncties.

De Hyundai KONA is slanker en verfijnder en uitgerust met de nieuwste slimme technologie, zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties. Kies uit een breed scala aan geëlektrificeerde aandrijflijnen waarmee je verder komt met minder benzine.

Durf anders te zijn

De nieuwe Hyundai KONA heeft een uitgebreide metamorfose ondergaan. Hij is slanker, verfijnder, langer en onderscheidt zich met een uniek, zelfverzekerd design van elke andere SUV in zijn klasse. Het nieuwe exterieurdesign valt op door de moderne styling en zelfverzekerde looks. De lange motorkap eindigt scherp over het front dat met zijn brede, kenmerkende grille en slanke LED-dagrijverlichting voor een krachtige uitstraling zorgt. De opvallende voorbumper loopt vloeiend over in de wielkasten en de geïntegreerde, verticaal geplaatste luchtinlaten geven het front een herkenbaar design.

De nieuwe Hyundai KONA kun je helemaal aanpassen aan jouw eigen smaak. Hij is leverbaar met keuze uit vijf nieuwe exterieurkleuren. Deze kleuren vormen een aanvulling op vijf reeds bestaande tinten. Elke kleur kan gecombineerd worden met een dak in de kleur Phantom Black, inclusief buitenspiegelkappen in dezelfde kleur.

Geavanceerde connectiviteit en verfijnd comfort

Veelzijdig, comfortabel en connected: het interieur van de nieuwe Hyundai KONA is nu nog moderner en verfijnder en perfect geschikt voor een actieve levensstijl. Verscheidene upgrades op het gebied van connectiviteit en gebruiksgemak maken de nieuwe KONA nog aantrekkelijker.

  • De 10,25-inch touchscreen biedt eenvoudig toegang tot diverse infotainmentfuncties, navigatie en favoriete apps en muziek van jouw smartphone.
  • In de middenconsole bevindt zich een pad om eenvoudig je smartphone draadloos op te laden (Qi-standaard).
  • E-call waarschuwt automatisch de hulpdiensten wanneer je bij een ongeval betrokken bent geraakt en de airbags zijn geactiveerd. Of druk op de SOS-knop voor noodhulp.
  • Geniet volop van jouw favoriete muziek met het premium geluidssysteem van KRELL.

N Line – nóg sportiever, voor jou

Voor het eerst is de nieuwe Hyundai KONA ook leverbaar in de dynamische, op de autosport geïnspireerde N Line-uitvoering. Daarmee zindert hij met krachtige details. Eén blik op de auto is al genoeg om de passie te voelen waarmee onze designers de sportieve kant van de stijlvolle KONA zichtbaar hebben gemaakt.

Aan de voorzijde trekken de dynamische vormen van de motorkap en de voorbumper je ogen soepel naar de in carrosseriekleur uitgevoerde wielkastranden. Midden op de exclusieve N Line-grille met uniek gaaswerk is het Hyundai-logo gemonteerd – een extra onderscheid van de N Line ten opzichte van de rest van de KONA-familie. De aerodynamische lip onder de voorbumper – in kenmerkende N Line-stijl en voorzien van lage vinnen op de hoeken – maakt de Hyundai KONA N Line optisch extra laag. Daarmee verwijst deze N Line-uitvoering naar zijn autosportgenen.

De sierpanelen op de zijkant van de carrosserie en de dorpelbekleding zijn uitgevoerd in carrosseriekleur; samen met de gepolijste 18-inch lichtmetalen velgen zijn die exclusief voor de N Line-uitvoering. Het autosport-DNA van de N Line komt ook tot uitdrukking aan de achterzijde van de Hyundai KONA. Kijk maar eens naar de opvallend grote aerodynamische diffuser in het midden en de sportief ogende dubbele uitlaat.

Overal een sportief accent

Het N Line-interieur is voorzien van talloze nieuwe details met een sportief karakter. Bijvoorbeeld het rode contraststiksel en de speciale N Line-accenten overal in de cockpit. De sportieve N Line-design stoelen zijn er naar keuze met stoffen bekleding, lederen bekleding en suède bekleding. Ze zijn voorzien van het N-logo in reliëf op de bekleding van de hoofdsteun én contrasterend rood stiksel. De transmissiehendel is voorzien van sportieve metalen accenten, een N-logo, een rode ‘racelijn’ en lederlook inzetten voor extra grip en een nog sterker autosportgevoel.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen
Onze Hyundai Kona voorraad:

Onze voorraad Hyundai Kona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kona staan?

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenKONA

Contact