Maak kennis met de toekomst
NEXO
Nu vanaf
€ 69.995,-

NEXO

Hyundai NEXO

test

De ultieme waterstof-auto

test
De geavanceerde, waterstof-elektrisch aangedreven SUV Hyundai NEXO met brandstofcel versterkt de leidende positie van Hyundai op het gebied van brandstofcelauto’s. De NEXO komt tot maar liefst 665 kilometer ver op een volle tank waterstof. Bovendien is hij geheel emissievrij. Dat betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. Het enige wat de NEXO uitstoot is..  water!

De Hyundai NEXO is nu exclusief uit voorraad leverbaar bij de Van der Linden Groep. Wij informeren u graag over de fiscale voordelen bij het aanschaffen van de Hyundai NEXO. Wilt u de NEXO vrijblijvend komen beleven?

 

Neem contact op

 

Wordt waterstof onze nieuwe energie?

Veel instanties en bedrijven zien waterstof als dé oplossing voor het energieprobleem en het terugbrengen van onze CO2 uitstoot. Een waterstofauto is geheel emissievrij.
Bekijk hieronder waarom wij ervan overtuigt zijn dat waterstof de beste oplossing is.

test

Op weg naar een schonere toekomst

De Hyundai NEXO is een innovatieve elektrische auto die geavanceerde brandstofceltechnologie combineert met een futuristisch design en geweldige rijeigenschappen. Het brede 12,3-inch touchscreen geeft niet alleen de navigatie weer, maar ook informatie over het energieverbruik, het infotainment en de instellingen van de klimaatregeling. Het scherm heeft een split screen-functie, zodat je twee schermen tegelijk kunt raadplegen. Het navigatiesysteem is compatible met Apple CarPlay, zodat je jouw mobiele telefoon met het systeem kunt verbinden, met weergave van muziek, telefoon en app-functies op het grote scherm.

De Hyundai NEXO is de ruimste auto in zijn klasse en biedt de veelzijdigheid van een SUV. De bagageruimte van 461 liter (VDA) biedt meer dan voldoende ruimte voor de bagage van de inzittenden. De in delen neerklapbare achterbank (60:40) maakt het interieur nog flexibeler en biedt extra bagageruimte als je die nodig hebt. De waterstoftanks zijn zodanig ontworpen dat de vloer van de NEXO volledig vlak is. Met de achterbank neergeklapt is er maar liefst 1.466 liter bagageruimte.

 

 

 

Fiscale voordelen MIA en Vamil

Investeert u als ondernemer in een milieuvriendelijk bedrijfsmiddel? Maak dan gebruik van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en/of Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) als het bedrijfsmiddel op de nu geldende Milieulijst staat. Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 45% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek. Met de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een tijdstip dat u zelf bepaalt. Dit levert u een liquiditeits- en rentevoordeel op.
Wilt u weten wat de MIA en Vamil voor uw organisatie met de Hyundai NEXO betekent? Wij helpen u graag!

Neem contact op

Wat is waterstof en hoe werkt het?

Een waterstofauto zoals de NEXO is eigenlijk ook een elektrische auto. Bij een waterstofauto komt de stroom echter niet uit een batterij, maar uit een brandstofcel. Een waterstofauto laad je ook niet op aan een laadpaal, maar tank je vol met waterstof bij een waterstoftankstation. Je tankt dus net zo gemakkelijk als dat je benzine tankt!

Afgezien van water(damp) kent de NEXO geen uitstoot. Sterker nog, tijdens het rijden filtert en zuivert hij de lucht. de NEXO zorgt dus voor minder fijnstofvervuiling. De gezuiverde lucht die niet naar de brandstofcel stroomt, verlaat de NEXO schoner dan die daarvoor was binnengekomen. In de auto geeft het touchscreen de bereikte hoeveelheid luchtzuivering en CO2-reductie weer. Door al deze voordelen is de Hyundai NEXO de musthave voor iedere duurzame ondernemer. Ga zorgeloos op weg naar een schonere toekomst. Kom hem ervaren bij de Van der Linden Groep en maak nu een proefrit afspraak.

 

Vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking

Net als elke andere Hyundai is ook de NEXO gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Omdat de kwaliteit zo hoog is, bieden we ook de beste garantie. Alle nieuwe Hyundai-modellen worden geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Zodat je kunt genieten van de mooie dingen in het leven, zonder je zorgen te maken over je auto. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de auto-industrie je biedt – standaard.

 

Brochure NEXO
Standaard al zeer rijk uitgerust

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenNEXO

Contact