Binnenkort vernieuwd in de showroom
Santa Fe Hybrid
Nu vanaf
€ 59.595,-
Private lease
€ 1.059,-

Santa Fe Hybrid

Met een dynamische nieuwe hybride-aandrijflijn en een nieuw ontwerp ‘from scratch’ biedt de nieuwe Hyundai Santa Fe nu meer ruimte en stijl, terwijl je nog verder komt op een liter benzine. De SUV heeft nu een nog gedurfder en onderscheidend ontwerp en is voorzien van de laatste slimme technologie.

Wat is een hybride-auto?

De nieuwe Hyundai Santa Fe Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1,6-liter turbobenzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de Santa Fe Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor. Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

Ervaar wat deze SUV met 7 zitplaatsen allemaal kan

De nieuwe Hyundai Santa Fe, Hyundai’s SUV-vlaggenschip in Europa, is nu niet alleen groter maar ook beter. Ontdek alles over de ruimte en alle nieuwe geavanceerde features op het gebied van connectiviteit en veiligheid.

Ruim, gedurfd, mooi. De nieuwe Hyundai Santa Fe Hybrid is gemaakt om op te vallen. Ontworpen om in te rijden en om de aandacht te trekken met zijn krachtige uitstraling en volledig nieuw ontworpen design. In 2000 introduceerde Hyundai de eerste generatie Santa Fe, en was daarmee direct een van de pioniers op de SUV-markt. De enorm succesvolle Hyundai Santa Fe, die nu zijn 20ste verjaardag viert, is een icoon voor het merk geworden. Een terugblik op hoe deze eerste SUV zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.

 

Kies je favoriet en personaliseer je nieuwe Hyundai Santa Fe Hybrid met een keuze uit 9 gedurfde en onderscheidende exterieurkleuren, geïnspireerd op de natuur. Er zijn drie nieuwe exterieurkleuren toegevoegd aan het assortiment: Glacier White, Taiga Brown en Lagoon Blue.

Premium materialen. Zeeën van ruimte. Toptechnologie.

Neem plaats in het ruime interieur van de nieuwe Hyundai Santa Fe Hybrid en je voelt het meteen: meer ruimte, meer comfort en meer gemak. Ervaar een nieuw niveau van luxe dankzij de onderdelen die zijn afgewerkt met eersteklas en zacht aanvoelende materialen of fijn leder. En, voor het eerst in een Hyundai, biedt de nieuwe Santa Fe Hybrid ook een optioneel luxepakket voor een nog verfijnder gevoel. Een van de meest opvallende kenmerken in het interieur van de nieuwe Hyundai Santa Fe Hybrid is de ‘zwevende’ middenconsole, die met vloeiende lijnen elegant overgaat in het met leder beklede veiligheidskussen. De nieuwe console accentueert met het zacht aanvoelende materiaal en een overvloed aan hightech kenmerken het premium gevoel in het interieur.

  • Dynamisch digitaal instrumentarium.

    Een andere premium interieur-update is het nieuwe 12,3-inch digitale instrumentarium, dat in hoge mate is aan te passen aan jouw wensen.

  • 10,25-inch touchscreen.

    De 10,25-inch touchscreen biedt eenvoudig toegang tot diverse infotainmentfuncties, navigatie en favoriete apps en muziek van jouw smartphone. Alles wat je nodig hebt, te zien en te bedienen op het grote scherm.

  • Shift-by-wire-bedieningstoetsen.

    Schakel eenvoudig tussen de standen D (rijden), N (neutraal), R (achteruit) en P (parkeren) met behulp van de bedieningstoetsen die onder handbereik op de ‘zwevende’ middenconsole zijn geplaatst.

Meer geavanceerde technologie. Meer comfort en veiligheid

De nieuwe Hyundai Santa Fe Hybrid is de beste in zijn klasse, met een extra focus op comfort en functionaliteit, ondersteund door slimme technologie zoals de nieuwe Smartstream hybride-aandrijflijn en eersteklas veiligheids- en connectiviteitsfuncties.

De nieuwe Hyundai Santa Fe Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een nieuw en ongekend hoog niveau. De SUV wordt aangedreven door een direct ingespoten benzinemotor, die specifiek is ontworpen voor de hybride-aandrijflijn, en een elektromotor die gevoed wordt door een lithium-ion-polymeerbatterij. Je hoeft geen accu op te laden en je hoeft je rijgedrag niet te veranderen. De nieuwe Hyundai Santa Fe Hybrid schakelt naadloos tussen beide motoren en gebruikt indien nodig zelfs tegelijkertijd.

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenSanta Fe Hybrid

Contact