SANTA FE Plug-in Hybrid
Binnenkort vernieuwd in de showroom
Nu vanaf
€ 56.995,-
Private lease
€ 769,-

Santa Fe Plug-in Hybrid

Binnenkort vernieuwd in de showroom!

Maak kennis met de nieuwe SANTA FE. Het vlaggenschip van Hyundai is volledig getransformeerd om gewone momenten om te kunnen zetten in buitengewone momenten. De nieuwe SANTA FE combineert een robuust silhouet en opvallende H-vormige lampen met een enorme interieurruimte. Kortom, de nieuwe SANTA FE vormt de perfecte balans tussen het stadsleven en het buitenleven. Op naar jouw volgende grote avontuur! Medio 2024 wordt hij verwacht.

Voor in de stad en ver daarbuiten.
Of je nu in de stad rijdt of op het platteland; de SANTA FE biedt je de mogelijkheid om de wereld op jouw eigen manier te ontdekken. Ervaar de nieuwste slimme technologie en indrukwekkende prestaties om optimaal van het leven te genieten, waar de reis je ook naartoe brengt.

Het gemak van vierwielaandrijving.
Een rit in hevige regen? Of over besneeuwde wegen? Geen probleem. De SANTA FE is ontworpen om zelfs de meest uitdagende weersomstandigheden en wegoppervlakken aan te kunnen. Het innovatieve HTRAC™ All-Wheel Drive-systeem zorgt voor optimale tractie, een perfect rijgedrag en geweldige bochtenprestaties.

Autonome rijtechnologie.
Meer veiligheid, minder stress. De nieuwe SANTA FE is uitgerust met Highway Driving Assist 2.0. Dit systeem maakt gebruik van sensoren en kaartgegevens om autonoom rijden op Level 2 mogelijk te maken, in zoverre dat de auto automatisch de snelheid aanpast en voorliggers inhaalt als de cruise control is ingeschakeld.

Mooie looks en nog beter zicht.
De full LED-projectiekoplampen van de SANTA FE zijn voorzien van de allernieuwste technologie en zorgen voor een daglichtachtige verlichting met een lange levensduur en automatische Smart High Beam-functionaliteit. In de koplampen – en in meerdere details van de SUV – is de letter H verwerkt, een subtiele verwijzing naar de naam Hyundai.

De best denkbare zitplaatsen.
De nieuwe SANTA FE biedt plaats aan zes of zelfs zeven personen. Geniet voorin van volledig verstelbare relaxstoelen. In de versie met zes zitplaatsen bieden de elektrisch verstelbare, onafhankelijke stoelen op de tweede zitrij met armleuningen veel comfort voor de achterpassagiers.

Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Santa Fe

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Santa Fe staan?

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenSanta Fe Plug-in Hybrid

Contact