SANTA FE Plug-in Hybrid
Nu in de showroom
Nu vanaf
€ 55.995,-
Private lease
€ 789,-

Santa Fe Plug-in Hybrid

Met een nieuwe plug-in hybride-aandrijflijn en een nieuw ontwerp ‘from scratch’ biedt de Hyundai Santa Fe meer ruimte, comfort en gemak. De nieuwe SUV heeft nu een nog gedurfder en onderscheidend ontwerp, is voorzien van de laatste slimme technologieën en klaar om te gaan!

Wat is een plug-in hybride-auto?

De nieuwe Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid, die in 2021 leverbaar wordt, combineert een sterke elektromotor die wordt gevoed door een krachtige lithium-ion-polymeerbatterij met een efficiënte turbobenzinemotor. Met een druk op de knop schakel je over naar de EV-modus voor puur elektrisch rijden. Zodra de batterij leeg is, neemt de zuinige benzinemotor het over. Ga waar je wilt; onderweg of bij aankomst kun je inpluggen bij een oplaadpunt. Het instelbare regeneratieve remsysteem laadt de batterij onderweg ook op doordat dit systeem tijdens afremmen energie terugwint.

Een plug-in hybride-auto is het perfecte compromis: hij biedt je voldoende elektrisch rijbereik voor de meeste dagelijkse ritjes én de flexibiliteit van een benzinemotor voor de langere reizen. Schakel de volledig elektrische modus in met een simpele druk op de knop. En is de puur elektrische modus uitgeput, dan schakelt de Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid automatisch over naar de hybride-modus. Rijd overal naartoe en bij aankomst plug je in op een laadpunt. De nieuwe Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid brengt efficiency op een nog hoger niveau. De door een batterij gevoede elektromotor werkt samen met de benzinemotor om zowel het brandstofverbruik als de emissie te verlagen.

Meerdere manieren om op te laden.

Het opladen van je nieuwe Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid gaat snel en is gemakkelijk. Kies uit opties voor thuisinstallatie en het steeds groter wordende aantal openbare laadstations wanneer je onderweg bent. Als je thuis oplaadt, kun je het opladen op afstand inplannen via Hyundai’s Bluelink-app, zodat je kunt profiteren van het lage stroomtarief ’s nachts en in het weekend.

 

Ervaar wat deze SUV met 7 zitplaatsen allemaal kan

De nieuwe Hyundai Santa Fe, Hyundai’s SUV-vlaggenschip in Europa, is nu niet alleen groter, maar ook beter. Ontdek alles over de ruimte en alle nieuwe geavanceerde features op het gebied van connectiviteit en veiligheid. De nieuwe Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid is standaard uitgerust met nieuwe Full LED-koplampen en voorzien van unieke T-vormige LED-dagrijverlichting die meteen in het oog springt. Het nieuwe achterlichtontwerp heeft horizontale lijnen die zijn verbonden met een rode reflectorband. Zo wordt de breedte van de Hyundai Santa Fe Hybrid visueel versterkt.

Kies je favoriet en personaliseer je nieuwe Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid met een keuze uit 9 gedurfde en onderscheidende exterieurkleuren, geïnspireerd op de natuur. Er zijn drie nieuwe exterieurkleuren toegevoegd aan het assortiment: Glacier White, Taiga Brown en Lagoon Blue.

 

Premium materialen. Zeeën van ruimte. Toptechnologie.

Neem plaats in het ruime interieur van de nieuwe Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid en je voelt het meteen: meer ruimte, meer comfort en meer gemak. Ervaar een nieuw niveau van luxe dankzij de onderdelen die zijn afgewerkt met eersteklas en zacht aanvoelende materialen of fijn leder. En, voor het eerst in een Hyundai, biedt de nieuwe Santa Fe Plug-in Hybrid ook een optioneel luxepakket voor een nog verfijnder gevoel.

Een van de meest opvallende kenmerken in het interieur van de nieuwe Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid is de ‘zwevende’ middenconsole, die met vloeiende lijnen elegant overgaat in het met leder beklede veiligheidskussen. De nieuwe console accentueert met het zacht aanvoelende materiaal en een overvloed aan hightech kenmerken het premium gevoel in het interieur. Voor een opgeruimder uitstraling dek je in de nieuwe middenconsole met een slimme schuifdeksel de tweede bekerhouder en de toegang tot de USB-poort af.

  • Dynamisch digitaal instrumentarium

    Een andere premium interieur-update is het nieuwe 12,3-inch digitale instrumentarium, dat in hoge mate is aan te passen aan jouw wensen.

  • 10,25-inch touchscreen

    De 10,25-inch touchscreen biedt eenvoudig toegang tot diverse infotainmentfuncties, navigatie en favoriete apps en muziek van jouw smartphone. Alles wat je nodig hebt, te zien en te bedienen op het grote scherm.

  • Shift-by-wire-bedieningstoetsen

    Schakel eenvoudig tussen de standen D (rijden), N (neutraal), R (achteruit) en P (parkeren) met behulp van de bedieningstoetsen die onder handbereik op de ‘zwevende’ middenconsole zijn geplaatst.

Nieuwe hybride-aandrijflijn voor meer efficiëntie en vermogen

De volledig parallelhybride-aandrijving levert een totaal systeemvermogen van 194,5 kW (265 pk) dankzij de combinatie van een 66,9 kW sterke elektromotor, gevoed door een krachtige 13,8 kWh lithium-ion-polymeerbatterij, en de nieuwe en efficiënte 1,6-liter T-GDi Smartstream-turbobenzinemotor met een vermogen van 132,1 kW (180 pk). Met een druk op de knop schakel je over naar de EV-modus voor puur elektrisch rijden. Zodra de batterij leeg is, neemt de zuinige benzinemotor het over. Ga waar je wilt; onderweg of bij aankomst kun je inpluggen bij een oplaadpunt. Het instelbare regeneratieve remsysteem laadt de batterij onderweg ook op doordat dit systeem tijdens afremmen energie terugwint.

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenSanta Fe Plug-in Hybrid

Contact