Geniet van qualitytime - voor elk gezin
Hyundai Santa Fe
Nu vanaf
€ 60.990,-

Santa Fe

Geniet van qualitytime - voor elk gezin

Opvallend in alles

De Hyundai Santa Fe is een krachtige, elegante SUV met toonaangevende ruimte en veiligheidsvoorzieningen. Het uiterlijk is stoer, atletisch en gedurfd. Bijzonder is zijn krachtige voorzijde met Cascade-grille en de opvallende twin-koplampen met LED-dagrijverlichting.De vernieuwde Hyundai Santa Fe is leverbaar in 10 kleuren. 

Stijlvol en elegant

Het is een gespierde en stoere verschijning met premium kwaliteit, ruimte en comfort. De LED-dagrijverlichting aan de voorzijde en Hyundai’s kenmerkende Cascade-grille trekken direct de aandacht met hun atletische en elegante vorm. De vernieuwde Santa Fe biedt nog meer interieurruimte en ergonomie. Daardoor is elke reis zo ontspannen – voor elke inzittende.

Motoren

De Hyundai Santa Fe wordt leverbaar met de krachtige 2.2 CRDi-dieselmotor met 147 kW (200 pk). Deze motorisering voldoet aan de laatste emissienorm Euro 6C en verbruikt minder brandstof dankzij verbeterde verbranding en minimale frictie in de aandrijflijn. 

De rustgevende technologie van een hightech SUV

De nieuwe Santa Fe is voorzien van talloze innovatieve technologieën die helpen stress te voorkomen tijdens de rit. Deze zogenoemde Calm Tech helpt om van de Santa Fe een comfortzone te maken voor alle inzittende. Het verbetert niet alleen de wegligging, het kijkt ook uit voor andere weggebruikers en zorgt er zelfs voor dat inzittenden de auto niet verlaten voordat dat veilig kan. De Calm Tech-systemen werken op de achtergrond om stress te beperken, zodat je niet uit je comfortzone hoeft te komen.

HTRAC All-Wheel Drive-systeem

Ervaar superieure handling en controle voor een ongekend niveau van vertrouwen. HTRAC verdeelt de aandrijfkracht over alle vier de wielen voor het bereiken van een optimale stabiliteit ongeacht de wegcondities. Anders dan de mechanische vierwielaandrijving van veel andere merken, past HTRAC de mate van aandrijfkracht per wiel afzonderlijk aan via powercontrole en remmen. 

Vraag een offerte aan
Technische specificaties
HomeHyundaiModellenSanta Fe