Geniet van qualitytime - voor elk gezin

Hyundai Santa Fe

Geniet van qualitytime - voor elk gezin

Binnenkort verwacht!

Het maakt niet uit hoe je leeft, want de nieuwe Hyundai Santa Fe maakt je leven gemakkelijker. Hij is ontworpen als veilige, mobiele comfortzone waarin jij en je geliefden kunnen genieten van de mooie momenten van het leven – ongeacht waar je reis je brengt.

Stijlvol en elegant

De nieuwe Hyundai Santa Fe is een gespierde en stoere verschijning met premium kwaliteit, ruimte en comfort. De LED-dagrijverlichting aan de voorzijde en de Hyundai’s kenmerkende Cascade-grille trekken direct de aandacht met hun atletische en elegante vorm. De nieuwe Hyundai Santa Fe heeft forse wielkasten en krachtige karakterlijnen die zijn status als topmodel in Hyundai’s SUV-familie onderstrepen. Aan de achterzijde sluiten de lijnen van de achterklep vloeiend aan op de in het oog springende LED-achterlichtunits. Het is een elegant en uitgebalanceerd geheel. De robuuste beschermplaat onder de bumper en de verchroomde dubbele uitlaat zorgen voor de sportieve noot.

Er is keuze uit drie dynamische motoren: twee diesels en een benzinemotor. Ze voldoen elk aan de nieuwe emissienorm Euro 6C en verbruiken minder brandstof dankzij verbeterde verbranding en minimale frictie in de aandrijflijn.

De rustgevende technologie van een hightech SUV

De nieuwe Santa Fe is voorzien van talloze innovatieve technologieën die helpen stress te voorkomen tijdens de rit. Deze zogenoemde Calm Tech helpt om van de Santa Fe een comfortzone te maken voor alle inzittenden. Het verbetert niet alleen de wegligging, het kijkt ook uit voor andere weggebruikers en zorgt er zelf voor dat inzittenden de auto niet verlaten voordat dat veilig kan. De Calm Tech-systemen werken op de achtergrond om stress te beperken, zodat je niet uit je comfortzone hoeft te komen. 

Het nieuwe 8,5-inch head-up display is bijzonder helder en daarmee goed afleesbaar, zodat je op een veilige manier belangrijke informatie in de voorruit kunt zien: onder meer snelheid, navigatie-aanwijzingen en waarschuwingen.

De slimme achterklep assistentie zorgt ervoor dat er altijd genoeg ruimte achter de auto is om de achterklep te openen – bijvoorbeeld wanneer je achteruit inparkeert in een parkeergarage richting een muur.

 

 

Vraag een offerte aan

Technische specificaties

Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i20

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i20 staan?

HomeHyundaiModellenSanta Fe