Kom verder op een liter benzine
TUCSON Plug-In Hybrid
Nu vanaf
€ 47.995,-
Private lease
€ 685,-

TUCSON Plug-In Hybrid

Revolutionair design met extra lading.

Welkom bij de revolutie. De nieuwe TUCSON Plug-in Hybrid is meer dan een evolutie van zijn voorganger, het is een regelrechte designrevolutie. Hij biedt daarbij met een druk op de knop ook puur elektrische aandrijving – en hij is op te laden aan het stopcontact. Het design van de verfijnde en vooruitstrevende nieuwe Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid is revolutionair. Hyundai heeft het begrip ‘moderne vormgeving’ naar een nog hoger niveau gebracht. Met zijn scherp gesneden oppervlakken en dynamische lijnen staat hij in de voorhoede van SUV-design.

Wat is een plug-in hybride-auto?

Met zijn benzinemotor en elektromotor heeft de nieuwe Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid een gecombineerd vermogen van 195 kW (265 pk) – puur elektrische aandrijving is beschikbaar met een druk op een knop. Als de 13,8 kWh batterij leeg is, neemt de benzinemotor de aandrijving naadloos over en brengt je zo ver als nodig is. Op je bestemming plug je in op een laadpunt.

  • Elektrische range en flexibiliteit.
    Een plug-in hybride is een perfect compromis: genoeg elektrische range voor de dagelijkse ritten en de flexibiliteit van de benzinemotor voor langere reizen.
  • Emissievrij in de EV-modus.
    Rijd elektrisch met een druk op de knop. Is de puur elektrische actieradius is uitgeput, dan schakelt de auto automatisch over op de hybridemodus.
  • Kom verder op een liter benzine.
    In hybridemodus werkt de elektromotor samen met de benzinemotor. Dat zorgt voor een verbazingwekkend laag benzineverbruik en minder emissies.

De nieuwe maatstaf

De nieuwe Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid is met zijn indrukwekkende reeks state-of-the-art technologieën de maatstaf in het segment van de compacte SUV. Geniet van de nieuwste connectiviteit, maar ook van de beste veiligheidsvoorzieningen in deze klasse én de geavanceerde rijassistentiesystemen.

De TUCSON Plug-in Hybrid wordt aangedreven door de toonaangevende 1.6-liter T-GDi Smartstream-motor. Deze krijgt assistentie van een 66,9 kW sterke elektromotor met een maximumkoppel van 304 Nm, gevoed door een 13,8 kWh lithium-ion-polymeerbatterij. Samen leveren de krachtbronnen een vermogen van 194,5 (265 pk) en 350 Nm aan maximumkoppel.

De auto schakelt naadloos tussen benzine- en elektromotor. Het regeneratieve remsysteem laadt de batterij op door de elektromotor te gebruiken om de auto te vertragen. De bewegingsenergie die daarbij ontstaat, wordt omgevormd tot elektriciteit, opgeslagen in de batterij en gebruikt om de brandstofmotor te ondersteunen tijdens acceleratie, bij heuvel op rijden en voor de aandrijving bij lage snelheid.

Diverse gemakkelijke manieren om de batterij op te laden.

Het opladen van je nieuwe Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid gaat snel en is gemakkelijk. Laad op via een openbaar AC-laadstation (wisselstroom), de wallbox thuis of een regulier stopcontact. Laad je thuis op, dan kun je het opladen op afstand inplannen via de Hyundai Bluelink-app om te profiteren van het lage stroomtarief ’s nachts en in het weekend.

Vind een laadstation en een parkeerplaats.

De nieuwe Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid heeft alles wat elektrische mobiliteit zo mooi maakt. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services – in combinatie met 10,25-inch AVN – biedt je direct toegang tot real-time informatie over weer, verkeer, locaties van openbare oplaadpunten en prijzen, parkeerplaatsen en tarieven, Hyundai-dealervestigingen, points of interest (POI) en snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan).

De TUCSON is, behalve als Plug-in Hybrid, ook leverbaar als Hybrid en Mild Hybrid.

Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Tucson

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Tucson staan?

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenTUCSON Plug-In Hybrid

Contact