Soms even geen concessies
De vernieuwde TUCSON Hybrid
Nu vanaf
€ 43.995,-
Private lease
€ 629,-

TUCSON Plug-In Hybrid

Als je een auto kiest, dan wil je dat-ie overal in uitblinkt. Daarom doet de veelzijdige Hyundai TUCSON niet aan concessies. Deze high-tech SUV zit vol geavanceerde technologieën, waaronder een state-of-the-art infotainmentsysteem en intelligente veiligheidsfuncties. En door de krachtige en efficiënte elektrische aandrijving is de TUCSON de toekomst van veelzijdige mobiliteit. Dus kies niet voor concessies, maar voor de perfecte combinatie van prestatie, innovatie en duurzaamheid. De nieuwe TUCSON is verkrijgbaar als Hybrid en Plug-in Hybrid.

Wat is een plug-in hybride-auto?

Met zijn benzinemotor en elektromotor heeft de nieuwe Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid een gecombineerd vermogen van 195 kW (265 pk) – puur elektrische aandrijving is beschikbaar met een druk op een knop. Als de 13,8 kWh batterij leeg is, neemt de benzinemotor de aandrijving naadloos over en brengt je zo ver als nodig is. Op je bestemming plug je in op een laadpunt.

Vernieuwend en vooruitstrevend.

Het design van de nieuwe Hyundai TUCSON is nog verfijnder en vooruitstrevender en tilt het begrip ‘moderne vormgeving’ naar een nog hoger niveau. Met zijn scherp gesneden oppervlakken en dynamische lijnen is de TUCSON uitgegroeid tot een bestseller in zijn klasse.

Exterieur.
Voor een nog dynamischere uitstraling lopen de vernieuwde bumpers en skidplates naadloos door van links naar rechts. De hertekende lichtmetalen velgen versterken de progressieve looks van de nieuwe TUCSON.
Krachtige nieuwe designelementen in combinatie met de geometrische vormen en de nieuw ontworpen Parametric Hidden Lights maken van de Hyundai TUCSON de perfecte stilistische allrounder.
Het krachtige, nieuw ontworpen radiatorrooster oogt als een dynamisch samenspel van smalle, hoekige lijnen en de bumper en skidplates lopen nu naadloos van links naar rechts door waardoor de TUCSON nog breder lijkt.
Ook de unieke Parametric Hidden Lights zijn nieuw. Dankzij innovatieve lasersnijtechnologie hebben de LED-dagrijlichten een helderdere en luxere uitstraling gekregen.
De grotere skidplate achter is geïntegreerd in de bumperlijst waardoor de TUCSON nog breder oogt. De strakke vorm weerspiegelt naadloos de voorzijde en geeft een gevoel van stabiliteit.
Interieur.
Het opgefriste, elegante interieur is ruim en praktisch en herbergt een breed scala aan geavanceerde slimme technologie om elke rit onvergetelijke te maken.
Het nieuwe driespaaks stuurwiel biedt veel grip en ergonomisch geplaatste bedieningselementen voor optimaal comfort en gebruiksgemak.
Het nieuwe dashboard, met een prominente horizontale lijn en open opbergvak, is een harmonieuze mix van functie en stijl en vloeit sierlijk over in de portierbekleding om het gevoel van ruimte te vergroten.
De nieuwe armsteun is perfect gepositioneerd voor maximaal comfort tijdens het rijden. Hij biedt eenvoudig toegang tot het draadloze oplaadpad en de bekerhouders in de vernieuwde middenconsole.
Afhankelijk van de aandrijflijn en het uitrustingsniveau heb je maximaal 616 liter bagageruimte tot je beschikking en tot 1.795 liter met de achterbank neergeklapt.

Connectiviteit en gebruiksgemak op een nog hoger niveau.

De TUCSON Hybrid en Plug-in Hybrid zijn geüpgraded met de nieuwste connectiviteits- en gemaksfuncties en blijven indruk maken met hun indrukwekkende reeks geavanceerde slimme technologie.

Gebogen panoramische display.
Geniet van verbeterde zichtbaarheid en een gevoel van luxe met de elegant gebogen panoramische display die een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel en een 12,3-inch infotainmenttouchscreen omvat.
Geavanceerde connectiviteit.
Geniet van nog meer connectiviteit met Over-The-Air (OTA) software-updates en Hyundai Digital Key 2 – waarmee je de auto kunt vergrendelen, ontgrendelen en starten via een smartphone of Apple Watch – zonder dat je je telefoon uit je zak hoeft te halen.

Gemoedsrust.

Voor extra gemoedsrust is de Hyundai TUCSON uitgerust met de nieuwste geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen. Hij beschikt ook over Highway Driving Assist 1.5, een combinatie van Lane Following Assist en Navigation Based Smart Cruise Control.

Blind-spot View Monitor (BVM).
Nu kun je de situatie links en rechts achter de TUCSON zien op het scherm in het digitale instrumentenpaneel. De camera’s worden ingeschakeld zodra de richtingaanwijzers worden geactiveerd voor het wisselen van rijstrook.
Highway Driving Assist 1.5.
Highway Driving Assist (HDA) 1.5 zorgt er bij het rijden op de snelweg voor dat de rijsnelheid en de afstand tot de voorligger constant blijft, terwijl het de Hyundai TUCSON midden in de rijstrook houdt.
Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen.
Geniet van maximaal zicht zonder andere medeweggebruikers te verblinden. Bij het gebruik van grootlicht past IFS automatisch de lichtbundel van de LED-koplampen in real-time aan, afhankelijk van de wegomstandigheden, zodat tegenliggers niet worden verblind.
De bescherming van de inzittenden is verder verbeterd met een systeem met zeven airbags, waarvan er een tussen de voorstoelen is geplaatst.
Ideaal voor parkeerterreinen: de Surround View Monitor geeft je 360 graden zicht op de situatie rond de auto, zodat manoeuvreren in krappe ruimten eenvoudig en veiliger wordt.
Safe Exit Warning (SEW). Deze slimme functie helpt ongelukken te voorkomen door voertuigen die van achteren naderen te detecteren; er volgt dan een waarschuwing in het dashboard en de buitenspiegel en er is een geluidssignaal hoorbaar.

Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Tucson

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Tucson staan?

Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

HomeHyundaiModellenTUCSON Plug-In Hybrid

Contact