Indrukwekkende mix van technologie en design

Hyundai Tucson

Nu vanaf
€ 32.995,-

De mooiste SUV die er bestaat

Sommigen noemen het de mooiste SUV die er bestaat. Anderen waarderen zijn veelzijdigheid en prijzen zijn gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn talloze redenen om te kiezen voor de Hyundai Tucson. Stoer: dat is in één woord de beste omschrijving voor de Hyundai Tucson.

Indrukwekkende mix van technologie en design

De nieuwe Hyundai Tucson combineert toonaangevende rijdynamiek met praktisch design. Het stoere en atletische voorkomen komt tot uiting door gedetailleerde en vloeiende vormen, goed gekozen lijnen en uitgebalanceerde proporties. De voorzijde is expressief dankzij de beeldbepalende grille boven een vleugelvormige voorbumper. Maar het is niet alleen de voorzijde die in het oog springt. Ook vestigt de Hyundai Tucson de aandacht op zich met zijn boemerang-vormige achterlichten, de beschermplaten en sideskirts in zilver look en de dubbele uitlaat. De Hyundai Tucson is leverbaar in 9 kleuren.

Maximale veiligheid

De nieuwe Tucson beschermt zijn inzittenden optimaal dankzij een uitgekiende combinatie van zeer sterke staalsoorten en intelligente veiligheidstechnologie. De passagierskooi is gemaakt van zogenoemd Advanced High Strengt Steel (AHSS). En is uit te rusten met actieve veiligheidsvoorzieningen als AEB, LDWS, BSD en ATCC. Met de hedendaagse technologie zijn compacte en toch heel krachtige en tegelijk superefficiënte motoren te bouwen zoals de 1.6 T-GDi-benzinemotor. Die is gekoppeld aan de 7-traps DCT-transmissie met dubbele koppeling. De Hyundai Tucson is leverbaar in 4 verschillende motoren.

Vraag een offerte aan Proefrit aanvragen

Technische specificaties

Onze voorraad Hyundai i10

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i10 staan?

HomeHyundaiModellenTucson