Tof! Wij hebben de nieuwe BAYON nu in de showroom 18 juni 2021

De nieuwe Hyundai BAYON vind je nu nieuw bij ons in de showroom in Waddinxveen, Zoetermeer en Leiden! Klaar om bewonderd te worden en om te ervaren. Kom langs in de showroom of maak een afspraak voor een proefrit.

De nieuwe Hyundai BAYON oogt vanbuiten als een compacte SUV maar is vanbinnen enorm ruim. Hij is ontworpen om een blijvende indruk te maken. Boordevol slimme technologie, met de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en een efficiënte aandrijflijn met 48V mild hybride-technologie.

Dankzij de vernieuwde T-GDi-motor – een zuinige maar krachtige turbobenzinemotor met directe injectie voor optimale efficiëntie en rijplezier – combineert de BAYON een uitstekende brandstofefficiëntie met een geringe CO2-uitstoot. De mild hybrid-technologie met de Intelligent Manual Transmission (iMT) zorgt voor nog minder benzineverbruik en verminderde CO2-uitstoot. Bespaar brandstof en verlaag de CO2-uitstoot met de 48-volt mild hybrid-technologie, die de benzinemotor tijdens het accelereren met extra trekkracht ondersteunt.

Kies voor de handgeschakelde zesversnellingsbak (6iMT) of de 7-traps automaat met dubbele koppeling (7DCT). De BAYON is als eerste Hyundai-SUV voorzien van Rev Matching – afkomstig uit de sportieve Hyundai-modellen. Het synchroniseert het motortoerental met de draaisnelheid van de wielen, voor soepeler en sportiever terugschakelen.

Bespaar brandstof en verlaag de CO2-uitstoot met de 48-volt mild hybrid-technologie, die de benzinemotor tijdens het accelereren met extra trekkracht ondersteunt. Hyundai’s mild hybrid-technologie omvat een compacte 0,46 kWh 48-volt lithium-ion-accu en een nieuwe Mild Hybrid Starter Generator (tot wel 10 kW elektrisch vermogen).

Maak snel een afspraak voor een proefrit of kom hem bewonderen in de showroom!

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsTof! Wij hebben de nieuwe BAYON nu in de showroom

Contact