De nieuwe KONA 7 juli 2023

Nog maar kort geleden zette Hyundai de wereld op zijn kop met de revolutionaire KONA, een compacte SUV met keuze uit verschillende aandrijflijnen. Die KONA krijgt nu een opvolger.
Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische look en een grotere leefruimte zet de nieuwe KONA wederom de toon in zijn klasse. De nieuwe compacte SUV is breder en langer, maar behoudt zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design.

Nieuwe Hyundai KONA

Er is een KONA voor vrijwel iedereen en voor elke levensstijl, met keuze uit een reeks geavanceerde aandrijflijnen en met een groot aantal nieuwe technologieën, comfort- en gebruiksfeatures. Ten opzichte van zijn voorganger is de nieuwe KONA flink gegroeid. De compacte SUV is nu zelfs de ruimste in zijn klasse, met 77 mm meer beenruimte en maximaal 466 liter laadruimte met de achterbankleuning omhoog. Dat is 30 procent meer laadruimte dan in zijn voorganger.

Kenmerkend voor de KONA Electric zijn de Pixelated Seamless Horizon Lamps die de compacte SUV een futuristische uitstraling geven. Met een geschatte elektrische actieradius tot 490 kilometer (volgens WLTP) behoort de KONA Electric tot de top in zijn segment.

Vanaf half juli is de nieuwe Hyundai KONA te bewonderen in onze showrooms in Zoetermeer, Waddinxveen en Leiden.
Wil jij als een van de eersten kennismaken met de nieuwe KONA? Maak dan nu alvast een afspraak voor een proefrit.
Of laat via onderstaand formulier je gegevens achter, en we bellen je zodra de nieuwe KONA in onze showroom staat.

Bel mij terug - nieuwe KONA

 

Plan een proefrit
Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsDe nieuwe KONA

Contact