GRATIS Hyundai voorjaarscheck 1 mei 2019

voorjaarscheck header Hyundai

U staat er misschien niet bij stil, maar juist nú doet u er verstandig aan de auto te laten checken. Heeft uw Hyundai de winter goed doorstaan? Vertoont hij geen kleine gebreken als gevolg van kou en pekel? Kom in mei langs voor een gratis Voorjaarscheck. U profiteert dan bovendien van zomerse voordelen.

Deskundig onderhoud, wel zo vertrouwd

Wij kennen uw Hyundai door en door en controleren tijdens de Voorjaarscheck alle componenten en systemen die van belang zijn voor een korte of lange autoreis, waaronder:

  • Vloeistofniveaus (olie, koelvloeistof etc.)
  • Conditie en werking van de remmen
  • Werking verlichting en elektrische installatie
  • Conditie van de accu
  • Staat van de banden
  • Koelsysteem en airconditioning (indien aanwezig)

Afspraak maken!

De Hyundai Voorjaarscheck is voor iedere Hyundai rijder maar dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiermee willen wij filevorming en verrassingen zo veel mogelijk voorkomen. De Voorjaarscheck is gratis. Aan de hand van de bevindingen tijdens de inspectie bepaalt u in overleg met ons welke werkzaamheden nog uitgevoerd moeten worden voordat u zonder zorgen de weg op kan. 

Maak nu een afspraak via deze link voor de gratis Hyundai Voorjaarscheck of maak een afspraak door te mailen naar info@vanderlinden-groep.nl of door te bellen naar 0182 – 632 100 (Waddinxveen) / 079 – 321 9302 (Zoetermeer).

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsGRATIS Hyundai voorjaarscheck

Contact