Hyundai maakt de prijzen van de nieuwe waterstofauto NEXO bekend 15 juni 2018

De prijzen van de Hyundai NEXO zijn bekend. De waterstofauto van Hyundai is er vanaf € 69.995,-. Daarmee is de milieuvriendelijke SUV van Hyundai de scherpst geprijsde waterstofauto van Nederland. Met zijn actieradius van 665 km (volgens de nieuwe WLTP-richtlijnen) heeft de NEXO een ongeëvenaard rijbereik. De Hyundai NEXO is er in twee varianten: behalve de opvallend rijk uitgeruste standaardversie kun je ook kiezen voor de NEXO met optiepakket ‘Plus Pack’ (meerprijs: € 4.000,-) dat een aantal interessante features toevoegt.

Aantrekkelijke voordelen

Zakelijk rijders van de Hyundai NEXO betalen slechts 4 procent bijtelling over het gehele catalogusbedrag. Vanaf 2019 is er, voor de categorie van 4 procent bijtelling, een maximum van € 50.000,- fiscale waarde. Voor bedragen daarboven geldt het bijtellingspercentage van 22 procent. Uitzondering hierop zijn auto’s die op waterstof rijden. Dit is een belangrijk voordeel van de Hyundai NEXO ten opzichte van batterij-elektrische auto’s boven de € 50.000,- euro fiscale waarde.

Steeds meer waterstoftankstations

In Nederland zijn momenteel vier waterstoftankstations operationeel: in Rhoon, Arnhem, Delfzijl en Helmond. Dit jaar wordt ook in Den Haag een waterstoftankstation geopend en er liggen al plannen klaar voor de bouw van tankstations in Pesse, Breda, Amsterdam, Schiphol, Rotterdam Airport en Utrecht. In 2020 moeten in ons land ten minste twintig waterstoftankstations operationeel zijn.

 

Bestel jouw Hyundai NEXO

Hoewel de Hyundai NEXO nog niet in de showroom staat, kun je hem al wel als pre order bestellen.
Vul je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsHyundai maakt de prijzen van de nieuwe waterstofauto NEXO bekend

Contact