Hyundai onthult de nieuwe BAYON 2 maart 2021

De nieuwe BAYON oogt vanbuiten als een compacte SUV, maar is vanbinnen enorm ruim. Hij is ontworpen om een blijvende indruk te maken. Boordevol slimme technologie, met de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en efficiënte aandrijflijnen met 48V mild hybride-technologie.

Met zijn scherpe lijnen en opvallende vormen onderscheidt de nieuwe BAYON zich van de massa. Hij is stijlvol, zelfverzekerd en combineert op elegante wijze het bekroonde SUV-erfgoed van Hyundai met een visueel verbluffende interpretatie van onze Sensuous Sportiness-designtaal. Geniet van het gevoel van vrijheid dat je krijgt door de hoge zitpositie en het geweldige zicht rondom.

De ontwerpers hebben een moderne sfeer weten te creëren in de nieuwe BAYON, onder meer door het passagierscomfort te maximaliseren en de bagageruimte te vergroten. Geïnspireerd door vormen uit de natuur omarmen de portieren op elegante wijze het dashboard. De vorm van de portieren past perfect bij het instrumentenpaneel en de LED-sfeerverlichting zorgt voor een subtiel, maar verfijnd blauw accent in de cockpit.

 • Uitstekend zicht en comfort.
  Geniet van de hoge zitpositie waar comfort hand in hand gaat met stijl. Het in- en uitstappen en plaatsnemen in de hoogwaardige stoelen is prettig en gemakkelijk.

 • Geavanceerde digitale cockpit.
  De uitgebreide connectiviteitsuitrusting omvat onder meer een 10,25-inch volledig digitaal instrumentenpaneel en een 10,25-inch Multimediascherm met navigatie of een 8-inch Multimediascherm.

 • Strak en stijlvol dashboard.
  Slanke horizontale lamellen geven het prominente dashboard een stijlvolle uitstraling en accentueren het gladde en brede design.

BAYON is ruim en comfortabel met veel laadruimte.

Met zijn compacte buitenafmetingen en gezinsvriendelijke interieur biedt de nieuwe BAYON het beste van twee werelden. Door zijn compacte formaat en het uitstekende zicht is hij gemakkelijk te besturen – en dankzij de hoge zitpositie geeft hij ook dat veilige en robuuste gevoel dat je gewend bent van SUV’s van Hyundai.

 • Riante bagageruimte – De nieuwe BAYON is enorm ruim: hij onderscheidt zich in zijn klasse met 411 liter aan bagageruimte.

 • Uitstekende beenruimte – Geniet van uitstekende beenruimte voor een comfortabele rit. Voorin heb je 1.072 mm beenruimte, achterin 882 mm.

 • Enorme hoofdruimte – Het enorme gevoel van ruimte wordt nog eens benadrukt door de riante hoofdruimte van 993 mm voorin en 977 mm achterin.

Hyundai SmartSense.

De nieuwe BAYON deelt zijn veiligheids-DNA met de andere leden van de SUV-familie van Hyundai. Met het beste pakket actieve veiligheids- en geavanceerde rijassistentiesystemen in zijn klasse – met talrijke innovatieve functies – geeft de BAYON zijn bestuurder nog meer gemoedsrust.

Dynamische prestaties en uitstekende brandstofefficiëntie gaan hand in hand.

Dankzij de vernieuwde T-GDi-motor – een zuinige maar krachtige turbobenzinemotor met directe injectie voor optimale efficiëntie en rijplezier – combineert de BAYON een uitstekende brandstofefficiëntie met een geringe CO2-uitstoot. De mild hybrid-technologie met de Intelligent Manual Transmission (iMT) zorgt voor nog minder benzineverbruik en CO2-uitstoot.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsHyundai onthult de nieuwe BAYON

Contact