Hyundai prijst de KONA Electric 20 juni 2018

Er is nu een elektrisch aangedreven auto met een actieradius van maar liefst 482 kilometer op één lading. Een auto die de stoere looks van een SUV combineert met de efficiency en het rijgemak van een volledig elektrische aandrijflijn. Een auto die veel comfort biedt, uitgerust is met de nieuwste actieve veiligheidssystemen en bovenal betaalbaar is. Zijn naam: Hyundai KONA Electric. Zijn prijs: vanaf €40.995,-.

De kracht van de nieuwe KONA Electric
De nieuwe Hyundai KONA Electric is als eerst leverbaar in de uitvoering met de 64 kWh-batterij. De versie met 40 kWh-batterij volgt later. De long-range-batterij neemt vanwege de riante actieradius alle beperkingen voor elektrisch rijden weg. Het energieverbruik komt uit op 15,2 kWh/100 km (volgens WLTP-richtlijnen). De topversie wordt aangedreven door een 204 pk (150 kW) en 395 Nm sterke elektromotor en heeft een accupakket van 64 kWh. Dankzij dit riante vermogen is de KONA Electric zeer fun-to-drive. De 0-100 sprint neemt slechts 7,6 seconden in beslag. De topsnelheid bedraagt 167 km/uur.

Quick Charge
Om de oplaadtijd van de 64 kWh-batterij in de Hyundai KONA Electric te minimaliseren, is er een pakket samengesteld voor klanten die graag thuis willen opladen. Met de 7,2 kW on board-oplader neemt opladen van de long-range-batterij ongeveer 9 uur en 35 minuten in beslag. Het laadpakket maakt 1-fase 32 Ampère mogelijk. De KONA Electric wordt standaard geleverd met de EV Reel (haspel). De stekkeringang van de Hyundai KONA Electric bevindt zich aan de voorzijde, naast het Hyundai-logo.

De KONA Electric komt in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL). De KONA Electric is vrijgesteld van Motorrijtuigenbelasting (MRB) tot en met 2020. Bijtelling voor zakelijk rijders is 4 procent.

De Hyundai KONA EV is nu uniek te bestellen bij de Van der Linden Groep Waddinxveen & Zoetermeer.

Hyundai KONA EV Order

  • Wij gaan ten alle tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsHyundai prijst de KONA Electric

Contact