Hyundai vernieuwd de Santa Fe 24 mei 2019

Hyundai Santa Fe

Deze week kondigde Hyundai aan dat zij de Santa Fe hebben vernieuwd. Het vernieuwde model van Hyundai is nu nog groter, breder en krachtiger. In Nederland zal de vernieuwde Santa Fe een krachtige 2.2CRDi-dieselmotor krijgen met 200 pk. Daarnaast heeft de Santa Fe ook vernieuwingen op het gebied van comfort, uitrusting en veiligheidssystemen.

De nieuwe 2.2CRDi dieselmotor

De motor in het vernieuwde model voldoet aan de laatste Euro 6d-emissienormen. Hyundai heeft het brandstofverbruik teruggebracht doordat de nieuwe motor een betere verbranding heeft ten opzichte van zijn voorganger. De nieuwe motor heeft genoeg vermogen; 200pk en 440nm aan koppel Deze getallen zorgen ervoor dat de Santa Fe vlot en krachtig is. Er is keuze uit voor- en vierwielaandrijving. De nieuwe Santa Fe is verkrijgbaar met een handgeschakelde 6 versnellingbak of de nieuw ontwikkelde automaat met 8 versnellingen.

De vernieuwde versie van de Santa Fe blinkt uit in zijn klasse met zijn premiumdesign, ruimte en de laatste technologie.

SmartSense technologie

Hyundai heeft de nieuwe Santa Fe uitgerust met de allerbeste veiligheidssystemen. Blind-spot Collision Warning, Forward- en Rear Cross-Traffic-Collision-Aviodance Assist, voetgangersherkenning, Lane Keeping Assist en Safety Exit Assist en HTRAC.

HTRAC is een systeem ontwikkeld door Hyundai die elk wiel afzonderlijk controleert op wegligging. Dit systeem ondersteund de bestuurder in alle rijomstandigheden, zowel op besneeuwde en gladde wegen. De stabiliteit in bochten wordt hierdoor ook verbeterd.

Een nieuw ontwikkeld head-up display(HUD) met projectie op de voorruit. Het HUD geeft o.a. de volgende info; blind-spot collision warning,  cruise control, snelheid,  navigatie  en max. snelheid indicatie

Het Rear Occupant Alert (ROA) systeem is nieuw en voor het eerst geïntroduceerd op de Santa Fe. Het systeem waarschuwt de bestuurder indien er achterin(2e en 3e rij) beweging wordt gedetecteerd (kinderen /huisdieren), voordat de auto wordt vergrendeld. Indiende auto toch wordt vergrendeld zal er een alarm afgaan samen met de gevarenlichten..

Connectiviteit

Het nieuwe model heeft een 8-inch infotainmentsysteem met Navigatie  en een 5-jarig abonnement op TomTom LIVE Services. Systemen als Apple CarPlay en Android Auto worden ondersteund.  En Hyundai zorgt jaarlijks voor gratis kaart- en software updates. Het Around View Monitor (AVM) systeem geeft bij het naar achteren rijden inzicht en begeleiding  bij in het rijden met een aanhanger of geeft aan hoeveel ruimte er nog is om de achterklep nog te kunnen openen.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsHyundai vernieuwd de Santa Fe

Contact