Hyundai Winterinspectie 2023 31 oktober 2023

Winterinspectie 2023

Het is belangrijk dat als de winter begint jouw Hyundai goed is voorbereid op de winterse omstandigheden. Daarom nodigen we je graag op vrijdag 10 november of zaterdag 11 november uit bij 1 van onze vestigingen voor de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie. Een afspraak maken is niet nodig. Ons hele Hyundai-team staat deze twee dagen volledig voor je klaar en controleert jouw auto vakkundig op een groot aantal wintergevoelige punten. Na afloop ontvang je het winterconditierapport waarna je weet of jouw Hyundai klaar is voor de winter. De winterinspectie is natuurlijk gratis en je krijgt na afloop een mooi cadeau.

Voor jou: een leuk presentje.
Voor ons is de Hyundai Winterinspectie altijd een feestje. En daarbij hoort een cadeau, dat je na de inspectie van jouw Hyundai van ons ontvangt. Dit jaar is dat een vogelvoederhuisje. Net als jouw Hyundai hebben ook vogels bescherming nodig. Bijvoorbeeld het mooie winterkoninkje dat deze pagina siert. Want als het koud wordt kan het winterkoninkje, net als vele andere vogels, wel wat hulp gebruiken!

Hyundai Vogelhuisje

Het goede doel: Vogelbescherming Nederland.
Elke Winterinspectie-editie vragen we je een bescheiden bedrag – minimaal € 2,50 – te doneren voor een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst van de Hyundai Winterinspectie naar Vogelbescherming Nederland. Zij hebben al mooie successen behaald, zoals de terugkeer in ons land van de ooievaar, ijsvogel, lepelaar en kerkuil. Wij als Hyundai geven Vogelbescherming Nederland graag een stevige steun in de rug. Natuurlijk mag je meer geven. Graag zelfs, maar dát is aan jou.

Hyundai Winterinspectie prijzen

Maak kans op een gloednieuwe Hyundai i10!
Bezoek de Hyundai Winterinspectie 2023 en maak met een persoonlijke wincode – speciaal voor Hyundai-rijders – ook nog eens kans op een fantastische hoofdprijs, namelijk een gloednieuwe Hyundai i10 Comfort! En er zijn nog veel meer prijzen te winnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de Hyundai-mailing met daarin jouw persoonlijke wincode meenemen naar de Hyundai Winterinspectie. Misschien is die wincode wel goed voor de prachtige hoofdprijs of een van vele andere prijzen (ruim 20.000)! Let op: jouw persoonlijke wincode is uitsluitend geldig gedurende de openingstijden op vrijdag 10 en zaterdag 11 november 2023.

Winterinspectie aanbiedingen

Profiteer van winterse aanbiedingen.
Tijdens de Hyundai Winterinspectie controleren onze deskundige technici jouw Hyundai op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten. Na afloop ontvang je een inspectierapport. Indien vervanging of reparatie nodig is, kun je direct profiteren van een aantal speciale aanbiedingen op bijvoorbeeld ruitenwissers, accu’s en reinigingsproducten. Let op: de aanbiedingen zijn uitsluitend geldig op vrijdag 10 november en zaterdag 11 november 2023.

Wij zijn er klaar voor. Zien we je 10 of 11 november in een van onze showrooms?

* De Hyundai Winterinspectie vervangt niet de jaarlijkse onderhoudsbeurt!

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsHyundai Winterinspectie 2023

Contact