Hyundai Winterinspectie 30 oktober 2018

Hyundai Winterinspectie 2018

Jaarlijkse Hyundai winterinspectie

Op vrijdag 9 november en zaterdag 10 november vindt de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie plaats. Hyundai-klanten kunnen die twee dagen – zonder afspraak – bij ons in Waddinxveen en Zoetermeer langskomen voor een GRATIS controle van de auto op maar liefst 15 wintergevoelige punten. Na de keuring ontvang je een uitgebreid rapportage. Op die manier weet je meteen of de auto klaar is voor de winter. Daarnaast zorgen wij voor erwtensoep en warme chocolademelk voor de geduldig wachtende klanten.

Het goede doel: Stichting Semmy

Hyundai-klanten kunnen bovendien mooie prijzen winnen. Zij ontvangen als Hyundai-klant een uitnodigingsmail met een unieke wincode. Hiermee kunnen zij zelf bij ons controleren of zij een van de ruim 20.000 prijzen hebben gewonnen. Naast de hoofdprijs – een ‘Fiets overal’-pakket (twee elektrische fietsen, een trekhaak en een fietsendrager) – kunnen er televisies, koffiemachines, E-readers en vele andere prijzen worden gewonnen. Controleer nu via MijnHyundai.nl of je de instellingen goed hebt staan zodat je de juiste informatie en wincode ontvangt.

Na afloop van de inspectie ontvangt men ook een cadeau. Dit jaar is dat een praktische rugtas. Wij vragen hiervoor een bijdrage van slechts €2,50. De opbrengst van de winterinspectie gaat volledig naar Stichting Semmy, die de donatie gebruikt voor verder onderzoek naar hersenstamkanker bij zeer jonge kinderen. Mocht onverhoopt vervanging of reparatie nodig zijn, dan hebben wij ook nog een aantal interessante aanbiedingen voor de klant, zoals accu’s, ruitenwissers en banden.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsHyundai Winterinspectie

Contact