Nieuwe Hyundai i20 in video! 22 april 2020

De nieuwe Hyundai i20 is nog volwassener geworden en loopt zichtbaar voor op de concurrentie. Met zijn compleet nieuwe en verleidelijke design, toonaangevende connectiviteitsfuncties en uitgebreide veiligheidspakket zet hij een nieuwe norm in de klasse van de compacte middenklassers. Drie nieuwe video’s belichten de belangrijkste kenmerken van de auto.

De Hyundai i20 rolde in 2008 voor het eerst van de band. Sindsdien is de i20 uitgegroeid tot een van de bestverkochte modellen van het merk. De allernieuwste Hyundai i20 komt in de zomer van 2020 naar Nederland. Deze compacte middenklasser van alweer de derde generatie is ontworpen volgens Hyundai’s nieuwe designtaal Sensuous Sportiness. Behalve met zijn karakteristieke uiterlijk valt hij ook op door tal van moderne features.

Video 1: hightech infotainment

De nieuwe Hyundai i20 valt verder op door zijn toonaangevende infotainment-features, zoals een 10,25-inch touchscreen met ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto en een Bose Premium-audiosysteem met zeven speakers en een krachtige subwoofer – stuk voor stuk geplaatst op de ideale posities voor de best mogelijke geluidskwaliteit.

Behalve met de touchscreen van het infotainmentsysteem is de nieuwe Hyundai i20 ook leverbaar met een 10,25-inch beeldscherm voor het digitale instrumentencluster. De visuele verbinding tussen deze twee grote beeldschermen zorgt voor een technologisch hoogwaardige uitstraling. Het multimediascherm biedt bovendien een split screen-functie.

Bekijk hieronder de video.

Video 2: naadloze connectiviteit

De derde video toont de twee belangrijke functies die bijdragen aan de naadloze connectiviteit in de nieuwe Hyundai i20. Zo bevindt zich in de middenconsole een pad om eenvoudig de smartphone draadloos op te laden. Bovendien is het systeem compatible met Android Auto en Apple CarPlay, zodat de bestuurder de smartphone (draadloos) kan verbinden en muziek-, telefoon- en app-functies op het grote scherm kan bedienen. Bekijk hieronder de video.

Video 3: optimale veiligheid

De nieuwe Hyundai i20 biedt het meest uitgebreide veiligheidspakket in zijn klasse en voldoet daarmee aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. De eerste video focust op twee van de belangrijkste geavanceerde veiligheidsvoorzieningen van het model: Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) en Driver Attention Warning (DAW) met Leading Vehicle Departure Alert (LVDA).

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) maakt deel uit van het toonaangevende veiligheidspakket Hyundai SmartSense en is nog verder verbeterd. Het systeem herkent nu niet alleen voertuigen en voetgangers maar ook fietsers. Driver Attention Warning (DAW) waarschuwt de bestuurder wanneer hij tekenen van vermoeidheid toont om zo een potentieel ongeluk te voorkomen. Het systeem analyseert het rijpatroon van de bestuurder om tekenen van afleiding of onoplettendheid te herkennen.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsNieuwe Hyundai i20 in video!

Contact