De nieuwe sportieve en dynamische i20 7 februari 2020

Eerste foto’s van de nieuwe Hyundai i20

Tijdens de Autosalon van Genève die van 5 tot en met 15 maart 2020 wordt gehouden, presenteert Hyundai de volledig nieuwe Hyundai i20. Nu al geeft Hyundai de eerste teaser foto’s vrij van de nieuwe compacte middenklasser die volgens Hyundai’s nieuwe designfilosofie Sensuous Sportiness is ontworpen.

Sportieve en dynamische uitstraling

De teaser foto’s laten zien dat de geheel nieuwe Hyundai i20 in vergelijking met zijn voorganger een meer sportieve en dynamische uitstraling zal hebben. De zeshoekige grille loopt horizontaal naar de zijkanten toe en zorgt voor een karakteristieke, brede en lage voorzijde. Ook de unieke lichtsignatuur benadrukt de breedte en het postuur van de geheel nieuwe Hyundai i20.

De dynamische taillelijn aan de zijkant van de carrosserie benadrukt de sportieve proporties. Aan de achterzijde vallen de horizontale achterlichtunits op die naadloos doorlopen in de achterruit.

Twee 10,25-inch schermen

De styling van gelaagde, horizontale lijnen en grote gladde oppervlakken in het dashboard benadrukt de breedte van het interieur. Voor nog meer elegantie in het interieur zijn het nieuwe digitale cluster en het dashboard gecombineerd tot een geheel en voorzien van twee 10,25-inch schermen.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsDe nieuwe sportieve en dynamische i20

Contact