Een flinke impuls voor elektrisch rijden! 22 april 2020

Elektrisch rijden is geweldig! Immers, een elektrische auto is snel, efficiënt, comfortabel, geruisloos én – bovenal – stoot geen schadelijke stoffen uit. Maar hoe zit het met opladen van de batterij? Dat is soms nog een struikelblok vanwege de veronderstelde actieradiusangst of door de beperkte beschikbaarheid van een laadpunt in de buurt.

 

Hyundai biedt via Vattenfall louter toekomstbestendige 3-fase 32A-laadpunten aan die laadsnelheden tot 22 kW ondersteunen, zodat berijders het maximale kunnen halen uit hun KONA Electric of IONIQ Electric. Het laadpunt is ook geschikt voor nieuwe Hyundai-modellen die met nog hogere laadsnelheden zullen worden geleverd.

Hyundai biedt een slim 22 kW laadpunt aan met “Dynamic Home Load Balancing”. Dit zorgt ervoor dat het elektriciteitsnetwerk van het woonhuis niet wordt overbelast en er geen (toekomstige) aanpassingen nodig zijn in de meterkast. Er zijn twee pakketten: Premium en Basis.

Bij het Premium-pakket wordt een laadpunt – aan de muur, of met standvoet – volledig geïnstalleerd, inclusief tot 10 meter graafwerk en herbestrating. Het laadpunt wordt geleverd met 5 jaar garantie, 5 jaar Smart-abonnement én roaming. Dat betekent: geen omkijken naar administratieve beslommeringen van de oplaadtransacties. De rekening wordt eenvoudig verrekend met de werkgever. Bovendien wordt 24 uur per dag, zeven dagen in de week hulp op afstand geboden. Het Basis-laadpakket bestaat uit een 3-fase 32A-laadpunt dat laadsnelheden tot 22 kW ondersteunt, een basisinstallatie en twee jaar garantie.

Grote investering

Hyundai is een van de grootste en ook meest innovatieve automerken ter wereld. Het bedrijf heeft een duidelijke keuze gemaakt voor ecovriendelijke mobiliteit. Hyundai levert als enige autofabrikant ter wereld alle groene aandrijflijnen: batterij-elektrisch, waterstof-elektrisch, hybride, plug-in hybride en mild-hybride. Hyundai investeert de komende vijf jaar 87 miljard euro in nieuwe elektrische modellen en nieuwe mobiliteitsoplossingen.

Vattenfall InCharge

Vattenfall levert en ontwikkelt laadoplossingen voor elektrische auto’s. Samen met verscheidene partners heeft Vattenfall een van de grootste oplaadnetwerken in Europa gebouwd: InCharge. Het netwerk is actief in Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk en zal naar meer markten worden uitgebreid. Vattenfall biedt simpele en slimme laadoplossingen voor eigenaren van een elektrische auto voor gemeenten en voor bedrijven die hun medewerkers, huurders en/of bezoekers de mogelijkheid willen bieden hun elektrische auto op te laden. In totaal heeft Vattenfall in Noord-Europa ruim 15.000 oplaadpunten.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsEen flinke impuls voor elektrisch rijden!

Contact