Samen met bedrijven vormen we onderwijs van de toekomst! 8 juli 2020

Als Van der Linden Groep, autobedrijf in het Groene Hart, vinden wij het ontzettend belangrijk dat we gezamenlijk een goede, leerzame basis genereren voor de volgende generatie automonteurs met de moderne kennis die tegenwoordig nodig is binnen de automotive branche.

Als beroepsopleiding binnen de mobiliteitsbranche staat het mboRijnland middenin forse technologische veranderingen. De afdeling Mobiliteit & Voertuigen van mboRijnland zoekt daarom actief naar intensieve samenwerking met het regionale en landelijke bedrijfsleven. Samen met het bedrijfsleven vormen we onderwijs voor het groeiend aantal studenten op de locatie in Gouda.

Ook is mboRijnland partner van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV), om gezamenlijk nieuw onderwijs te ontwikkelen. We zijn erg trots dat wij als Van der Linden Groep ons ook hebben aangesloten bij het CIV om samen een verschil te kunnen maken.

We werken al een tijdje samen met het mboRijnland, onder andere over Waterstof en het projectonderwijs. Daarnaast stellen wij samen met Hyundai Motor Nederland twee Hyundai i30 en een Fuel Cell ter beschikking voor ons onderwijs! Zodat de leerlingen met échte voertuigen, beter de praktijk kunnen leren.

Gister zette onze collega Jan van Doeland namens Van der Linden Groep, Ineke de Graaf namens CIV en Ellard de Vries namens mboRijnland hun handtekening onder de officiële samenwerking. Dat is een mooie stap vooruit waaruit prachtig onderwijs en een deskundige toekomst gaat ontstaan.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsSamen met bedrijven vormen we onderwijs van de toekomst!

Contact