Vanaf prijs nieuwe Hyundai SANTA FE is bekend! 1 februari 2021

Hyundai maakt meer details bekend van de nieuwe SANTA FE, die vanaf de 3e week van februari bij ons beschikbaar zal zijn voor een proefrit aan huis. Bekijk hier de prijslijst.

Nieuwe SANTA FE ontworpen volgens Sensous Sportiness-designprincipe

Op het exterieur is de nieuwe Hyundai designtaal ‘Sensuous Sportiness’ toegepast, waarmee de nieuwe SANTA FE een robuuste en krachtige look heeft gekregen. Zo zijn aan de voorkant onder andere de grille, de T-vormige koplampen en de voorbumper aangepast. Ook zijn de achterlichten, die over de breedte van de auto worden doorgetrokken, en de aangepaste bumper vernieuwd.

Ook het interieur heeft een belangrijke wijziging ondergaan. Dankzij het Shift by Wire-systeem is er meer ruimte en rust in het interieur. Ook is het instrumentenpaneel volledig digitaal en is de SANTA FE voorzien van een 10,25-inch multimediascherm met navigatie en Bluelink.

Ruime keuze in versies en vergroening motorenaanbod

De nieuwe SANTA FE is beschikbaar met twee verschillende aandrijflijnen die bekend zijn van de Hyundai TUCSON: een Hybrid-versie (HEV) en een Plug-in Hybrid-versie (PHEV).

De nieuwe SANTA FE biedt een ruime keuze aan uitvoeringen. De instapversie i-Motion biedt standaard onder andere: een 8-inch multimediascherm, centrale deurvergrendeling met keyless entry plus startknop en verlichting voorzijde in volledig LED uitgevoerd. Deze uitvoering is alleen beschikbaar in 5-zits variant. De vanafprijs van de nieuwe SANTA FE is € 44.495,- incl. BTW.

Voor een meerprijs van € 3.500,- incl. BTW kan de consument kiezen voor de Comfort-uitvoering. Vanaf deze uitvoering is het altijd mogelijk de SANTA FE als 7-zitter te bestellen. De Comfort-uitvoering is uitgerust met onder andere: lederen stoelbekleding, autonome rijbaanassistentie (LFA), Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA) en parkeersensoren vóór.

Het derde uitrustingsniveau Comfort Smart brengt qua uitrusting onder andere: een 10,25-inch multimediascherm met navigatie en Bluelink, een KRELL premium-audiosysteem, privacy glas en een 12-inch volledig digitaal instrumentenpaneel. De Comfort Smart-uitvoering is overigens de instapversie voor de Plug-in Hybrid.

Boven de Comfort Smart zit de Premium-uitvoering, die onder andere wordt uitgerust met: 19-inch lichtmetalen velgen (Hybrid), Blind-spot View Monitor (BVM), Head-Up Display (HUD) en geventileerde stoelen vóór. De Premium-uitvoering biedt qua uitrusting de beste technologische features en de meest vooraanstaande ADAS-systemen.

De meest luxe uitvoering in de line up is de Premium Plus Sky. Deze versie is voornamelijk gericht op luxe materialen en biedt een luxe en onderscheidend uiterlijk. Zo kan de klant kiezen uit twee speciale interieurkleuren met Nappa-lederen stoelen en een hoogwaardig suède hemelbekleding. Het exterieur wordt ook aangepast, zo is de wielkastomlijsting in de carrosseriekleur gespoten en zijn de raamlijsten afgewerkt met een halfglans chroomkleur. De Premium Plus Sky is ook standaard uitgevoerd met een panoramisch schuif-/kanteldak en Highway Driving Assist (HDA).

Welke variant past bij jou?

Het trekgewicht voor de Hybrid is 1.650 kg voor geremde aanhangers. Het trekgewicht voor de Plug-in Hybrid wordt later bekendgemaakt.

De nieuwe Hyundai SANTA FE is leverbaar in negen exterieurkleuren en vijf interieurkleuren. Er zijn drie nieuwe kleuren ten opzichte van de vorige SANTA FE. Dit zijn: Glacier White, Taiga Brown en Lagoon Blue.

Vanaf de 3e week van februari is de nieuwe SANTA FE bij ons te vinden. Het boeken van een proefrit aan huis of contact leggen door middel van een videochat met een verkoper is mogelijk via deze link

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsVanaf prijs nieuwe Hyundai SANTA FE is bekend!

Contact