Nu in de showroom! Nieuwe Hyundai i10 12 februari 2020

De Hyundai i10 is nu te zien bij de Van der Linden Groep!

Na lang wachten is hij eindelijk gearriveerd, de nieuwe Hyundai i10. Afgelopen januari mochten wij als een van de eerste autodealers de Hyundai i10 onthullen tijdens ons Open Huis in Zoetermeer. En nu staat hij in de showroom, klaar om bewonderd te worden.

Een frisse uitstraling met allure

De opvallende Cascade-grille heeft twee dagrijlichten, strategisch geplaatst om de zichtbaarheid van de i10 te vergroten. Hun rondheid contrasteert opvallend met de scherpe lijnen van de koplampen. Het nieuwe ontwerp van de achterbumper en de ruime bagageruimte geven de i10 net dat beetje extra. Een achteruitrijcamera is slim geïntegreerd in het handvat, terwijl een set LED-achterlichten (optioneel) een vleugje stijl toevoegt aan de mix. Een gedurfde uitstraling die zeker niet onopgemerkt blijft. Een lager dak, een bredere carrosserie en de unieke X-vorm vallen op: een vleugje verfijning in een gepolijst en stijlvol ontwerp.

Stap in de nieuwe Hyundai i10 en ontdek zijn opvallende styling en ruimte. Niet alleen verrassend veel ruimte voor jou en je passagiers dankzij de langere wielbasis, maar ook een indrukwekkende hoeveelheid bagageruimte. Ook heeft de nieuwe i10 een scala aan geavanceerde technologieën en een van de meest uitgebreide veiligheidspakketten in zijn klasse. Kortom: we hebben meer ingepakt, zodat je er meer uit haalt.

Wanneer kom jij langs?

Klein is het nieuwe groot. In alle opzichten, want behalve een stijlvolle stadsauto, is de nieuwe i10 ook nog eens zeer rijk uitgerust en scherp geprijsd. Dat begint al met de i-Drive uitvoering. Wil je nog meer luxe? Kies dan voor Comfort of Premium.
De Hyundai i10 is vanaf nu te bewonderen in onze showroom in Waddinxveen, Zoetermeer en Leiden. Kom langs om de nieuwe i10 van dichtbij te bekijken en maak een proefrit om de belevenis compleet te maken.
Lees hier meer informatie over de Hyundai i10 ->

 

 

 

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsNu in de showroom! Nieuwe Hyundai i10

Contact