Scherpe vanafprijs Hyundai BAYON 17 mei 2021

Hyundai heeft de nieuwe BAYON een scherpe en concurrerende prijs gegeven. De crossover-SUV is vanaf nu te bestellen met een vanafprijs van € 21.695. In totaal zijn er vijf uitvoeringen – i-Motion, Comfort, Comfort Smart, Premium en Premium Sky – waarbij de instapversie al opvalt door zijn zeer rijke standaarduitrusting. Bekijk hier alle prijzen.

Maar weinig auto’s in de klasse van de compacte SUV’s kunnen bogen op zoveel luxe en slimme features als de BAYON. Behalve intelligente efficiency met zijn innovatieve aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie, biedt de gloednieuwe Hyundai ook de beste veiligheids- en connectiviteitsfuncties in zijn klasse.

i-Motion-uitvoering

Al vanaf de instapversie valt de BAYON op door zijn rijke uitrusting. Zo valt in de uitvoering i-Motion van de crossover-SUV te genieten van onder meer cruise control met snelheidslimiet, Bluetooth en airconditioning. Andere features, infotainment- en veiligheidssystemen zijn:

  • Digitale radio (DAB+)
  • eCall (Emergency Call)
  • Noodremassistent (FCA) met voetganger- en fietserherkenning
  • Vermoeidheidsherkenning (DAW)
  • Actieve rijbaanassistentie (LKA)
  • Grootlichtassistent (HBA)
  • Leading Vehicle Departure Alert (LVDA)

Comfort-uitvoering

De Comfort-uitvoering voegt daar onder meer 16-inch lichtmetalen velgen met 195/55 R16-banden, een 8-inch Multimediascherm, Android Auto (draadloos) en Apple CarPlay (draadloos), spraakherkenning, elektrisch verstelbare en inklapbare buitenspiegels, een draadloze oplaadmogelijkheid voor de smartphone, luidsprekers achterin, parkeersensoren achter en een volledig digitaal instrumentenpaneel (10,25 inch) aan toe. Ten opzichte van de Comfort is de Comfort Smart extra uitgerust met een 10,25-inch multimediascherm met navigatie en Hyundai Bluelink-connectiviteitsdiensten met smartphone-app en LIVE Services.

Topversie Premium

De topversie Premium is voorzien van een volautomatische airconditioning, autonome rijbaanassistentie (LFA), een Bose Premium-audiosysteem met 5 luidsprekers en subwoofer, centrale deurvergrendeling met keyless entry en startknop, Parking Collision-avoidance Assist (PCA), privacy glas, stoelverwarming vóór, stuurwielverwarming en Blind-spot Collision-avoidance Assist (BCA). Klanten die opteren voor een schuif-/kanteldak kiezen de Premium Sky.

Negen carrosseriekleuren

De Hyundai BAYON is leverbaar met keuze uit negen carrosseriekleuren, waaronder de nieuwe kleur waarin de BAYON wordt geïntroduceerd: Mangrove Green Mica. Optioneel bij de meeste kleuren is Phantom Black voor het dak:

De Hyundai BAYON onderscheidt zich verder door zijn originele en opvallende proporties en krachtige grafische elementen. Hij draagt nadrukkelijk Hyundai’s designidentiteit – Sensuous Sportiness – en dat komt tot uiting in de harmonieuze verhouding van vormgeving, indeling en technologie. Deze nieuwste interpretatie van Sensuous Sportiness combineert emotionele waarden met innovatieve oplossingen.

Nieuwste versie Hyundai Bluelink

Uiteraard is de BAYON voorzien van de nieuwste versie van Hyundai Bluelink (vanaf Comfort Smart), waarmee inzittenden kunnen gebruikmaken van state-of-the-art connectiviteitsdiensten, zoals Connected Routing en een nieuwe gebruikersprofielfunctie. Nieuw is ook Agenda-integratie, waarmee de bestuurder zijn Google- of Apple-agenda kan laten weergeven op het scherm van het infotainmentsysteem in de BAYON.

Ook kan de berijder van de BAYON zijn auto op afstand lokaliseren, ver- en ontgrendelen met de Bluelink-app en voertuiginformatie raadplegen, zoals benodigd onderhoud en brandstofniveau.

SmartSense-veiligheidsfuncties

De BAYON is uitgerust met Hyundai SmartSense-veiligheidsfuncties en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Hoogtepunten zijn onder meer de autonome rijbaanassistentie (LFA), snelheidsbordenherkenning (ISLA), Blind-Spot Collision-avoidance Assist (BCA), Parking Collision-avoidance Assist (PCA) en de adaptieve cruise control met Stop & Go-functie en snelheidslimiet (SCC).

48V mild hybrid-technologie

De 1,0-liter T-GDi-motor met 48V mild hybrid-technologie in de Hyundai BAYON levert in combinatie met de handgeschakelde zesversnellingsbak (6iMT) een vermogen van 74 kW (100 pk). In combinatie met de zeventrapsautomaat met dubbele koppeling (7DCT) is dat 88 kW (120 pk). Bovendien heeft de bestuurder de keuze uit drie rijmodi om de reacties van de motor en de besturing voor de rijomstandigheden te optimaliseren: Eco, Normal en Sport.

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsScherpe vanafprijs Hyundai BAYON

Contact