Verleidend nieuw design Hyundai i20 19 februari 2020

Hyundai presenteert de volledig nieuwe i20. De derde generatie wordt gekenmerkt door een verleidelijk en ambitieus exterieurdesign dat de nieuwste ontwerpstijl van Hyundai vertegenwoordigt. De nieuwe i20 wordt gebouwd in de productiefaciliteit in het Turkse Izmit en beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Genève in maart dit jaar.

De Hyundai i20 is sinds de introductie van de eerste generatie in 2008 uitgegroeid tot een van de bestverkochte modellen van het merk. De nieuwe Hyundai i20 komt niet alleen met een geheel nieuw ontwerp, maar biedt ook veel nieuwe technologie. Zo is het model leverbaar met twee 10,25-inch beeldschermen. Het toonaangevende Hyundai SmartSense-veiligheidspakket bevat nieuwe functies, waaronder een verbeterde Forward Collision-Avoidance Assist met herkenning van voetgangers en fietsers, evenals een op navigatie gebaseerde Smart Cruise Control. Verder valt het nieuwe exterieurdesign op door een sportieve voor- en achterbumper en een nieuwe grille.

Geoptimaliseerde ruimte en zichtbaarheid

Dankzij de toegenomen breedte en wielbasis biedt de nieuwe Hyundai i20 meer ruimte voor inzittenden. Tevens is de inhoud van de bagageruimte met 25 liter toegenomen tot 351 liter. De lagere schouderlijn en het extra ruitje achter de achterste portieren verbeteren het zicht voor de bestuurder ten opzichte van de vorige generatie i20.

Connectiviteit

De nieuwe Hyundai i20 biedt een multimediasysteem met Apple CarPlay en Android Auto voor een optimale smartphone-connectie. Dit zorgt voor de visuele verbinding van de twee 10,25-inch beeldschermen. Het multimediascherm biedt tevens een split-screen-functie.

Draadloos opladen van een smartphone kan in de middenconsole. De passagiers achterin hebben de beschikking over een extra USB-poort. Een topklasse geluidservaring is te danken aan het premium audiosysteem van Bose, bestaande uit zeven speakers en een subwoofer die op de ideale posities geplaatst zijn voor de best mogelijke geluidskwaliteit.

 

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsVerleidend nieuw design Hyundai i20

Contact