Vernieuwde ISUZU D-Max model AT35 11 april 2019

ISUZU zal tijdens de Brussels Motor Show 2019 de volledige D-Max serie flink in het zonnetje zetten. Met de focus op het vernieuwde D-Max model AT35, met als limited edition de Fury. AT staat voor Arctic Truck en 35 verwijst naar de indrukwekkende wielmaat; namelijk 35 inch!

Specificaties

De ISUZU D-Max AT35 beschikt over de nieuw ontwikkelde viercilinder van 1.898 cc. De zelfontbrander heeft een vermogen van 164 pk en een koppel van 360 Nm, dat beschikbaar is tussen 2.00 en 2.500 tr/min. De 1.9 D voldoet aan de Euro 6 emissienormen en is zo ongeveer 60 kg lichter dan zijn 2,5 voorganger. De nieuwe turbomotor heeft al eerder een update gehad. Zo is er een automatische riemspannen en ecologische oliefilter toegevoegd. Daarnaast hebben de cilinders een langere levensduur door de beschermende coating. De 1.9 D motor is een echte krachtpatser, met een trekvermogen van maar liefst 3,5 ton! Dat is volgens ISUZU de hoogste trekkracht die de markt te bieden heeft in combinatie met een klassiek rijbewijs. Daarbovenop kan de laadbak ook nog 1 ton aan lading kwijt.  

Interieur

Sinds eind 2017 is de D-Max serie rijk aan een dynamisch en scherp geaccentueerd interieur. Met LED dagrijverlichting en een nieuw radiatorrooster. De passagiersstoelen geven voldoende ondersteuning voor het lichaam, dankzij de 24 ° hellingshoek. 

Trailer assist

Ook nieuw in het D-Max model is een extra veiligheidssysteem; Het Trailer Sway Assist Systeem (TSA). Dit systeem zorgt ervoor dat het voertuig stabiel blijft onder alle omstandigheden. Het systeem kan ingrijpen bij snelheden tussen 50 en 160 km/u. Aan alle andere veiligheidsuitrustingen is niks veranderd. Zo is er nog steeds tractiecontrole (TCS), Hill Descent Control (HDC) en Hill Start Assist (HSA). 

Fury

ISUZU lanceerde al eerder (2016) een gelijknamige gelimiteerde serie. Wegens groot succes herhaalt ISUZU deze limited edition dit jaar. Er zullen slecht 60 stuks beschikbaar zijn! De naam Fury verwijst naar het ‘vurige’ karakter van de D-Max. De Fury komt in een opvallende Magma Red carrosseriekleur en door zijn exclusieve uitrustingselementen valt hij overal meteen op. Onder andere de velgen, style bar, bumperelementen en deurgrepen zijn afgewerkt in contrasterend zwart. De prijs van de D-Max Fury, die beschikbaar is als functionele en comfortabele Double Cab, is verkrijgbaar vanaf €42.713. 

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsVernieuwde ISUZU D-Max model AT35

Contact