Hyundai Winterinspectie op vrijdag 5 & zaterdag 6 november! 3 november 2021

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november staan – als vanouds – onze deuren weer open voor de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie

Vrijdag 5 en zaterdag 6 november staan – als vanouds – onze deuren weer wagenwijd open om jou te ontvangen voor de GRATIS winterinspectiecheck van de auto. Als klant kun je die twee dagen – zonder afspraak – langskomen. Na afloop weet je direct of jouw Hyundai klaar is voor de winter.

Mocht onverhoopt vervanging of reparatie nodig zijn, dan hebben wij ook een aantal aanbiedingen op bijvoorbeeld accu’s, ruitenwissers en banden.

€ 2,50 volledig naar het goede doel: Maarten van der Weijden Foundation

De inspectie is natuurlijk gratis, maar – zoals elk jaar – wordt er een bijdrage gevraagd van € 2,50 voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie gaat dit jaar naar de Maarten van der Weijden Foundation, waarvan elke gedoneerde euro rechtstreeks naar kankeronderzoek gaat. De opbrengst van de Hyundai Winterinspectie wordt volledig gewijd aan het opsporen en behandelen van botverlies van kinderen met kanker.

Bovendien kans op mooie prijzen

Je ontvangt per post of via de mail een uitnodigingsmailing met een unieke wincode. Hiermee kun je zelf bij een van onze vestigingen in Waddinxveen, Zoetermeer of Leiden controleren of je een van de ruim 20.000 prijzen hebben gewonnen. Met dit jaar als hoofdprijs weer een gloednieuwe Hyundai i10.

Zien wij jou ook vrijdag of zaterdag? Tot dan!

Werkplaatsafpraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeHyundaiNieuwsHyundai Winterinspectie op vrijdag 5 & zaterdag 6 november!

Contact