Waarom kiezen voor winterbanden? 30 september 2022

 

Waarom kiezen voor winterbanden?

  1. Winterbanden verbeteren de grip op de weg bij temperaturen onder 7 graden Celsius;
  2. Het speciaal rubbermengsel zorgt voor soepele banden;
  3. Winterbanden hebben een speciaal profiel om sneeuw, hagel, regen en vuil snel weg te werken. Hierdoor heb je ook meer grip;
  4. Met winterbanden heb je een goede wegligging bij gladde, besneeuwde wegen;
  5. Met winterbanden heb je een kortere remweg, waardoor je minder kans hebt op ongelukken;
  6. Niet alleen bij sneeuw, maar ook bij een glad wegdek heb je met winterbanden meer grip op de veiligheid.

Welke keuze maak je voor banden?

je hebt de keuze uit twee soorten banden: losse banden of banden op velgen. In aanschaf is de eerste optie goedkoper, maar het omzetten van de band op velgen vergt minder tijd en is dus in onderhoud goedkoper. De totale kosten voor de banden op velgen zijn uiteindelijk lager.

Banden zijn er in alle soorten en maten

Maar let op: ook al zie je geen verschil, niet iedere band is hetzelfde en geschikt voor elke auto. Wij hebben een ruim assortiment zomer- en winterbanden van verschillende topmerken en beschikken over een eigen bandenhotel waarin de banden verzekerd opgeslagen liggen.

Bandenopslag

Wij helpen je de juiste bandenkeuze te maken, waarbij wij rekening houden met de auto, je wensen en de portemonnee. Welke band je ook zoekt, wij geven vooraf een ‘all-inclusive’ prijsopgave, dus zonder achteraf bijkomende kosten. Dit voorkomt vervelende financiële verrassingen en discussies. Na het wisselen van de banden kun je deze onderbrengen in ons bandenhotel.

Wij zorgen dat jouw banden schoon en veilig opgeslagen worden tot de nieuwe bandenwissel. Wij bieden het wisselen standaard aan inclusief opslag en verzekering.

Maak direct een bandenwissel afspraak

Werkplaatsafspraak Bekijk onze acties Proefrit Contact
HomeNieuwsWaarom kiezen voor winterbanden?

Contact